Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CFR Cluj a făcut șase transferuri! Ce jucători au semnat cu echipa din Gruia

Publicat:

Gruparea CFR Cluj a anuntat pe site-ul oficial, transferul a sase jucatori: , , Cristian Lopez Santamaria, , si .

Atacantul Cristian Lopez Santamaria a semnat un contract pe doua sezoane, iar un contract pe trei sezoane.

CFR Cluj nu a precizat perioada pe care au semnat , , si .






Citeste articolul mai departe pe dolce-sport.ro…  

Sursa articol: dolce-sport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioan Ovidiu Sabau, contract semnat cu "U" Cluj pe 2 ani

07:50, 09.05.2024 - Ioan Ovidiu Sabau are contract semnat cu "U" Cluj. In ciuda zvonurilor din ultimul timp și a declarațiilor tehnicianului, care s-a aratat dispus sa renunțe la post, conducerea clubului i-a transmis ca e sustinut la echipa.

CINCI transferuri pentru Dan Petrescu la CFR Cluj » Analiza in direct: „Nu o sa stea intr-un singur atacant”

21:10, 01.05.2024 - CFR Cluj a oficializat revenirea lui Dan Petrescu in Gruia # Tehnicianul alaturi de care CFR a caștigat 5 titluri a fost prezentat ieri, printr-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare # Raul Rusescu a analizat, la GSP Live, lotul pe care il are la dispoziție „Bursucul” pentru acest final…

Dan Petrescu, dupa ce a revenit la CFR Cluj: "Mi-a fost dor... de oraș, de prieteni, de jucatori" / "Dane, mai fa o minune!"

07:55, 01.05.2024 - Clubul CFR Cluj a anuntat oficial revenirea in Gruia a fostului antrenor Dan Petrescu cu un videoclip in care, in tribune, o doamna coboara la peluza cu o esarfa pe care este scris: „Dane, mai fa o minune!”

,,Curațenie de primavara” la CFR Cluj. Opt jucatori vor parasi formația din Gruia

10:46, 21.04.2024 - CFR se pregatește de restructurari majore la lotul echipei. De la echipa patronata de Neluțu Varga, vor pleca cel puțin 8 jucatori, spun sursele fanatik.ro.Pe langa Cristi Manea, care a anunțat deja ca, cel mai probabil va pleca dupa expirarea contractului, alți 7 jucatori vor parasi formația din Gruia.Astfel,…

Dan Petrescu a devenit cel mai bine platit antrenor din SuperLiga dupa ce a semnat cu CFR Cluj un nou contract: „E normal sa fie așa!”

15:05, 15.04.2024 - Dan Petrescu (56 de ani) a semnat cu CFR Cluj un contract valabil din vara pentru urmatoarele trei sezoane. Patronul lui CFR Cluj a transmis ca Petrescu va creiona o echipa de titlu in perioada urmatoare. Pentru a-l motiva sa caștige campionatul in noul sezon, Ioan Varga i-a propus lui Dan Petrescu…

S-a aflat ce contract a semnat Andrea Mandorlini cu Nelu Varga la CFR Cluj / "Grazie, Mister!"

09:25, 01.04.2024 - Deși Andrea Mandorlini a fost demis din funcția de antrenor principal al lui CFR Cluj la finalul lunii ianuarie, acesta nu s-a intors in Italia și inca se afla la Cluj-Napoca, iar cei care l-au vrut plecat din Gruia s-au intrebat ce cauta fostul antrenor la Cluj-Napoca. 

Pleaca Adrian Mutu de la CFR Cluj? Raspunsul „Briliantului”: „Statistica poate sa o vada toata lumea”

08:50, 28.03.2024 - Ardelenii sunt foarte departe de titlu in acest sezon, iar Adrian Mutu ar putea parasi Gruia mai repede decat oricine s-ar fi așteptat. „Briliantul” a vorbit despre plecarea de la echipa din Gruia.

Ce s-a intamplat dupa CFR - Universitatea Craiova » Balaj n-a avut curaj sa intre in loja lui Varga: „Eram nervos, nu știu cum reacționam”

23:21, 16.03.2024 - Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 in deplasarea cu CFR Cluj. Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, a avut mai multe motive de nemulțumire la finalul eșecului din Gruia. Balaj considera ca rezultatul primei reprize a fost cel mai nedrept din actuala ediție a Superligii: „E cel mai mincinos…


Ce parere ai despre aceasta stire?