Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CFR Călători: Trenurile vor circula în condiţii de iarnă, în următoarele 48 de ore

Publicat:

Trenurile vor circula in urmatoarele 48 de ore conform reglementarilor specifice conditiilor de iarna, in urma avertizarilor meteo de ninsoare si vant, emise de de Meteorologie, se arata intr-un comunicat remis vineri AGERPRES de CFR Calatori.



Foto: (c) AGERPRES ARHIVA /NICOLAE BADEA (C)
Compania a anuntat, totodata, ca a fost instituit deja Comandamentul de Iarna, iar pasagerii trebuie ca, inainte de calatorie, sa se informeze despre conditiile meteo si sa apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod Portocaliu de viscol extrem de puternic. Iarna revine in forța la sfarșit de aprilie

22:01, 23.04.2024 - De la ora 21.10 pana la miezul nopții, alerta vizeaza zona de munte a județelor Arges, Prahova și Dambovita, la peste 1.800 de metri. Se vor semnala intensificari puternice ale vantului care vor depași la rafala 120 km/h, viscol.La nivel național, Administrația Naționala de Meteorologie a emis informari…

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

ISU București-Ilfov avertizeaza: Cod Portocaliu in Capitala

07:45, 02.04.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența București-Ilfov avertizeaza asupra faptului ca va fi Cod Portocaliu de vant in București și in Ilfov. De asemenea, la nivelul intregii țari este o in vigoare o avertizare Cod Portocaliu și Cod Galben de vant puternic, dar sunt posibile și furtuni. ”Administrația…

Alerta meteo: Se strica vremea in toata tara! Judetele Constanta si Tulcea sub avertizari Cod Portocaliu si Cod Galben

10:50, 01.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi avertizari meteo cod portocaliu si cod galben ce vizeaza mai multe zone din tara. Potrivit ANM, in intervalul 1 aprilie, ora 20.00 ndash; 2 aprilie, ora 08.00 va fi in vigoare o avertizare cod galben de intensificari ale vantului si vijelii. In intervalul…

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!

Temperaturi atipice la sfarșit de iarna. Iata prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Zonele unde va ploua mult

10:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Temperaturile se vor situa peste cele normale, iar precipitații vor fi excedentare in cea mai mare parte a perioadei.

Prognoza pentru urmatoarele 2 saptamani: Dupa o saptamana cu temperaturi de primavara, revine iarna

14:06, 05.02.2024 - Temperaturile vor fi deosebit de ridicate saptamana aceasta, pentru perioada in care ne aflam, apoi, din 12 februarie, iarna se intoarce, potrivit prognozei pentru perioada 5 - 18 februarie, transmisa luni de Administrația Naționala de Meteorologie (ANM).


Ce parere ai despre aceasta stire?