Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CERERE DE CARNE Oierii au pus gând rău samsarilor, necedând la preţurile oferite de aceştia

Publicat:

, consemnam in coloanele ziarului nostru aspecte referitoare la preturile mieilor/iezilor si dialogurile inchegate de oieri pe paginile de socializare. The post CERERE DE CARNE Oierii au pus gand rau samsarilor, necedand la preturile oferite de acestia first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

DESPRE CARNE Consumul zilnic de carne duce la creșterea in greutate

10:35, 19.05.2024 - Consumul de carne in fiecare zi ne poate cauza probleme grave de sanatate, in special daca o preparam cu ulei, are urme de arsuri sau o combinam nepotrivit. The post DESPRE CARNE Consumul zilnic de carne duce la creșterea in greutate first appeared on Informatia Zilei .

SALARII ATRACTIVE INTRE 4.000 ȘI 14.000 Cerere mare, oferta mica: Fermierii romani intampina dificultați in gasirea tractoriștilor

11:00, 13.05.2024 - In ciuda ofertelor atractive de salarizare, gasirea personalului calificat ramane o provocare, mai ales pentru utilizarea utilajelor moderne, care necesita un nivel minim de competențe. The post SALARII ATRACTIVE INTRE 4.000 ȘI 14.000 Cerere mare, oferta mica: Fermierii romani intampina dificultați…

VIETNAMUL ȘI CAFEAUA Motivul pentru care cafeaua nu se va ieftini prea curand

08:25, 29.04.2024 - Preturile la cafea isi vor continua ascensiunea meteorica, in conditiile in care vremea nefavorabila, si mai ales decizia... The post VIETNAMUL ȘI CAFEAUA Motivul pentru care cafeaua nu se va ieftini prea curand first appeared on Informatia Zilei .

FURT LA SATU MARE Satmarean reținut dupa ce a furat carne dintr-un magazin

22:40, 23.04.2024 - Luni,  22 aprilie, polițiștii satmareni  au identificat o persoana banuita de comiterea infracțiunii de furt. The post FURT LA SATU MARE Satmarean reținut dupa ce a furat carne dintr-un magazin first appeared on Informatia Zilei .

Cerere in casatorie cu momente de panica si urmariri ca in filme in Baia Mare Madalin si-a speriat iubita pentru a-i pune marea intrebare: Vrei sa fii soția mea?

21:50, 23.04.2024 - Madalin, un tanar din Baia Mare, a facut o cerere in casatorie inedita. Iubita lui a ajuns complice in scenariul unui film de actiune, pe care Madalin l-a pus la cale cu ajutorul politistilor. Abia la finalul unei urmariri in trafic, tanarul a pus si mult asteptata intrebare. Si a primit si raspunsul.…

Romania, in topul scumpirilor din Uniunea Europeana! Prețurile pentru produsele din carne au crescut alarmant

17:35, 07.04.2024 - In ultima perioada, Romania a fost martora unei creșteri semnificative a prețurilor pentru produsele din carne, plasandu-se in topul scumpirilor din Uniunea Europeana. Datele publicate de Eurostat.

TENDINȚA PREȚURILOR Preturile mondiale la alimente au revenit pe crestere in martie, dupa mai multe luni de scadere

14:46, 06.04.2024 - Indicele global al preturilor produselor alimentare a revenit pe crestere in luna martie, dupa ce in februarie coborase la minimumul... The post TENDINȚA PREȚURILOR Preturile mondiale la alimente au revenit pe crestere in martie, dupa mai multe luni de scadere first appeared on Informatia Zilei .

MAJORAREA PREȚURILOR Prețurile la biletele de tren se scumpesc din 1 Aprilie

22:11, 28.03.2024 - CFR Calatori anunța majorarea prețurilor la biletele de tren din 1 aprilie, cu ajustari semnificative la suplimentele pentru cabine, și introduce achiziția simplificata a biletelor prin SMS pentru ruta București Nord – Aeroportul Henri Coanda. The post MAJORAREA PREȚURILOR Prețurile la biletele de tren…


Ce parere ai despre aceasta stire?