Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cerc vicios în SUA: Cum s-a schimbat comportamentul cumpărătorilor bancari după prăbușirea First Republic, Signature şi Silicon Valley

Publicat:

Achizitiile intermediate de guvern ale bancilor First Republic, Signature si au creat un cerc vicios in care bancile cu probleme trebuie sa esueze si sa obtina asistenta guvernamentala inainte sa se implice cumparatorii, spun surse din sectorul bancar, citate de Reuters, scrie news.ro.

Cel mai recent caz: (FDIC) a ales & Co drept ofertant castigator intr-o licitatie organizata pentru preluarea , care a fost plasata sub administrare speciala.

CITESTE SI Nemulțumirea regelui Charles, inainte de incoronare:…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un eveniment important il aduce pe Harry in Regatul Unit

17:20, 28.04.2024 - Printul Harry va celebra cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus participand la o slujba ce va fi oficiata la Catedrala St. Paul din Londra, pe 8 mai, in timpul uneia dintre rarele sale vizite in Regatul Unit cu ocazia evenimentului sportiv international pe care l-a creat, informeaza Reuters.…

Suedia a devenit oficial membra a NATO. Blinken: „Totul s-a schimbat" dupa invazia rusa in Ucraina

20:25, 07.03.2024 - Suedia a devenit oficial membra a NATO joi. Premierul Ulf Kristersson a inmanat guvernului SUA documentatia oficiala, ultimul pas al procesului de aderare, transmite Reuters, citata de Agerpres.

S-a schimbat 'jupanul': Europa nu mai este dependenta de ruși și saudiți, ci de Statele Unite

21:46, 27.02.2024 - Statele Unite au devenit in ultimele luni principalul furnizor al Europei de titei, motorina si gaze naturale lichefiate (GNL), profitand de reducerea importurilor de la est de Canalul Suez, provocate de atacurile de la Marea Rosie, transmite Reuters, conform Agerpres. "SUA sunt pe primul loc la…

China amenința investitorii cu maciuca pentru a opri prabușirea burselor sale

13:00, 23.02.2024 - Autoritatea chineza de reglementare a piețelor financiare a amenințat vineri ca va emite penalizari din ce in ce mai dure pentru listarile frauduloase de pe bursa, delapidari și alte tipuri de inșelatorii, relateaza Reuters.

Printul Harry despre cancerul regelui Charles al III-lea: „Orice boala uneste familiile”

16:40, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Printul Harry se intoarce marti in Regatul Unit

13:40, 06.02.2024 - Prințul Harry urmeaza sa revina in Marea Britanie in cursul zilei de marți, a relatat cotidianul The Sun, inaintea unei intrevederi cu tatal sau, regele Charles, care a fost diagnosticat cu cancer, a transmis Reuters.

Printul Harry se va intoarce marti in Regatul Unit

12:21, 06.02.2024 - Printul Harry este asteptat sa se intoarca in Marea Britanie in cursul zilei de marti, a relatat cotidianul The Sun, inaintea unei intalniri cu tatal sau, regele Charles, in varsta de 75 de ani, care a fost diagnosticat cu cancer, informeaza Reuters.

O tranzacție uriașa prinde contur: se vinde a treia banca din Romania

21:05, 01.02.2024 - BRD s-a pus in vanzare. Mulți romani au credite la aceasta banca sau incaseaza aici pensii și salarii. BRD , a treia cea mai mare banca din Romania, este in discuții pentru a fi vanduta in cadrul unei ample operațiuni de optimizare a costurilor, inițiata de grupul bancar francez Societe Generale in…


Ce parere ai despre aceasta stire?