Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebra cântăreață Mariah Carey își serbează ziua de naștere. A împlinit 50 de ani

Publicat:

iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Renumita cantareața a implinit 50 de ani. s-a nascut la 27 martie 1970 in Huntington, (). A absolvit liceul Harborfields din Greenlawn, .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Drama uriașa a lui Naomy, prima femeie transgender din Romania, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere

14:10, 20.04.2024 - Nu mulți știu, dar Naomy a trecut printr-o drama uriașa. Prima femeie transgender din Romania a fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere. Cantareața a murit la varsta de doar 47 de ani. Iata prin ce clipe grele a trecut regretata artista in viața ei!

A murit celebra artista transgender Naomi

11:00, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Star Matinal. Cardi B a fost acuzata de agresiune! Ce a facut celebra cantareața intr-un spital / VIDEO

10:11, 05.04.2024 - Momente tensionate pentru Cardi B! Celebra cantareața este acuzata de agresiune. Ce a facut artista intr-un spital. Victima ei ar fi fost nevoita sa apeleze la operații estetice pentru a ascunde urmele.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Elena Merișoreanu l-a pus la punct pe Marius Elisei, dupa ce a lipsit de la inmormantarea Mioarei Roman: „Sa-i fie rușine”. L-a criticat și pe Petre Roman

12:55, 14.03.2024 - Elena Merișoreanu a rabufnit dupa ce Marius Elisei a lipsit de la inmormantarea fostei sale soacre, Mioara Roman. Interpreta de muzica populara l-a taxat și pe Petre Roman, tatal Oanei Roman.Elena Merișoreanu a fost afectata cand a aflat ca Mioara Roman s-a stins din viața, pentru ca ii purta un mare…

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.

Box Constanta: Medaliatul olimpic Ionut Gheorghe, la 40 de ani. Astazi, 29 februarie 2024, e ziua sa. Nascut in an bisect!

10:00, 29.02.2024 - Fostul mare boxer constantean Ionut Gheorghe, in prezent antrenor, isi serbeaza astazi, 29 februarie 2024, ziua de nastere, medaliatul olimpic implinind 40 de ani Intrucat s a nascut in an bisect, in 1984, Ionut Gheorghe petrece la aniversarea sa pe 29 februarie o data la patru ani. In restul anilor,…

Taylor Swift ar fi harțuita de un fan! Celebra cantareața vrea sa il dea in judecata pe tanar: ”E o chestiune de viata sau de moarte”

11:50, 07.02.2024 - Probleme grave pentru Taylor Swift! Celebra cantareața ar fi harțuita de un fan, iar acest lucru i-ar aduce o mulțime de probleme. Artista este speriata și vrea sa ia masuri impotriva lui. Iata ce s-a intamplat și cat de mare este pericolul in care a ajuns!


Ce parere ai despre aceasta stire?