Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele patru zodii care au o înclinație pentru a se juca cu sentimentele oricui

Publicat:

Ai simțit vreodata ca cineva se joaca cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvant de spus in aceasta situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii carora le place sa se joace cu sentimentele partenerilor lor.

Nativii care nu sunt statornici in relații, te-ar putea pune intr-o situație care sa nu-ți placa deloc. In lumea astrologiei, anumite semne zodiacale au o inclinație pentru a se juca cu sentimentele oricui.

Cele 4 zodii carora le place sa se joace cu sentimentele partenerilor lor

Cu toții știm ca pentru o relație de durata este nevoie de iubire, comunicare, respect și…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zodii care regreta ca s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate

16:36, 19.04.2024 - Trei semne zodiacale ar putea regreta ca și-au pus sufletul pe tava. Pe de o parte, se vor elibera și se vor simți in largul lor, dar pe de alta parte, s-ar putea sa ajunga sa exprime mai mult decat și-au dorit. Intr-un moment de incredere și bunavoința, s-ar putea sa mergi puțin prea departe, dar vei…

Ziua de 11 aprilie vine cu schimbari pentru 3 zodii! Tot ce trebuie sa știe nativii despre ce urmeaza

14:16, 10.04.2024 - Trei zodii trec prin schimbari incredibile maine! Ziua de 11 aprilie vine cu vești noi pentru ei, pentru care trebuie sa fie pregatiți. Nativii vor fi forțați sa ia decizii radicale in doar cateva ore, astfel ca destinul lor se schimba complet. Iata tot ce trebuie sa știe despre ziua de 11 aprilie!

Mercur intra in retrograd in 1 aprilie. 3 zodii care se vor confrunta cu schimbari majore

12:40, 01.04.2024 - Vești noi pentru zodii! Mercur intra astazi, 1 aprilie, in retrograd! Destinele pentru trei zodii vor trece prin schimbari majore, pentru care trebuie sa fie pregatite. Nativii sunt puși in fața unor situații greu de trecut, cu care vor fi nevoiți sa se obișnuiasca.

Horoscopul iubirii. Cinci zodii care te vor iubi necondiționat: prezența lor in viața ta e o binecuvantare

15:30, 30.03.2024 - 1. Racul (22 iunie – 22 iulie)Racul este considerat una dintre cele mai empate zodii ale zodiacului. Cu o natura sensibila și intuitiva, Racul este capabil sa simta și sa ințeleaga nevoile partenerului sau la un nivel profund. Aceasta zodie este devotata și protectoare fața de cei pe care ii iubește…

Trei zodii care iși vor schimba viața in luna aprilie. Nativii vor reuși tot ce și-au propus

08:36, 13.03.2024 - Se anunța o perioada cu schimbari importante pentru trei zodii, care in luna aprilie vor avea noroc in tot ce și-au propus. Viața lor se va imbunatați considerabil și vor fi gata pentru un nou capitol.

Doua zodii cu noroc la bani in ultima zi din luna februarie. Au așteptat mult timp acest moment

00:05, 28.02.2024 - Doua zodii se imbogațesc in ultima zi din luna februarie! Nativii vor avea noroc la bani și vor putea sa iși dupa planirile la bun sfarșit. Ei au așteptat de mult timp acest moment și s-au intrebat mereu cum ar fi daca s-ar intampla.

Trei zodii care iși vor schimba viața in luna martie. Nativii vor trece prin cea mai importanta transformare din acest an

20:30, 16.02.2024 - Cand credeau mai puțin in potențialul lor și s-au mulțumit cu stilul de viața actual, fara sa faca schimbari majore, astrele le dau de „treaba” unor zodii, și deloc intr-un sens negativ. Vor trece printr-o transformare importanta.

Horoscopul zilei de 10 februarie 2024. Leii ies in lumina reflectoarelor

06:35, 09.02.2024 - Horoscopul zilei de 10 februarie 2024. Leii ies in lumina reflectoarelorHoroscopul zilei de 10 februarie 2024 spune ca Leii au locul lor in lumina reflectoarelor, iar astrele ii sfatuiesc sa profite de ea. Nativii acestei zodii au toate șansele sa-și puna din nou in valoare toate abilitațile și sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?