Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai sănătoase băuturi alcoolice, cu puține calorii. Consumate în cantități moderate ajută organismul

Publicat:

Potrivit nutriționiștilor, consumul moderat de alcool nu reprezinta un pericol pentru sanatatea organismului nostru. Cele mai sanatoase bauturi alcoolice sunt recomandate, uneori, de catre specialiști, daca nu este vorba despre produse gata preparate, din supermarket, ca de exemplu cocktailurile. 


Pentru a avea beneficii privind sanatatea organismului nostru, bauturile alcoolice trebuie consumate cu grija, moderat, fiindca unele sunt mai sanatoase decât altele.


Totuși, chiar și cele mai sanatoase bauturi alcoolice care fac minuni…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Morodan, pas important in cariera, dupa cea mai grea perioada a vieții sale! Cum ii ajuta pe romani sa iși mențina sanatatea mintala: ”Dupa crize personale...”

14:25, 24.04.2024 - Ana Morodan pare ca a trecut cu bine peste toate problemele din viața ei, inclusiv cele care au dus-o direct in vizorul oamenilor legii. Acum, intr-una dintre cele mai bune perioade, a decis sa faca un pas important in cariera. Iata cum vrea sa ii ajute pe tineri și adulți sa iși mențina sanatatea mintala.

4 perspective din care lipsa de vitamina D poate influența starea de bine a organismului

23:40, 29.02.2024 - Vitamina D, considerata și „vitamina soarelui”, este un nutrient esențial pentru sanatatea organismului uman. Deși este sintetizata in principal la nivelul pielii in urma expunerii la lumina soarelui, multe persoane, din diverse cauze, pot sa nu aiba suficienta vitamina D din aceasta sursa naturala…

De ce e bine sa bei ceai de Roșcove. Mulți specialiști il recomanda pentru sanatatea organismului uman

09:55, 26.02.2024 - Roșcova caștiga tot mai mult teren in randul celor preocupați de sanatate și nutriție. Specialiștii din domeniul sanatații il recomanda tot mai des drept o sursa valoroasa de beneficii pentru organismul uman. Iata de ce este bine sa incluzi ceaiul in dieta ta.

Ingredientul pe care sa nu il mai adaugi niciodata in placinta cu mere. Cum sa o gatești daca vrei sa aiba puține calorii

15:55, 22.02.2024 - Placinta cu mere este unul dintre cele mai delicioase rețete. Insa, iubitorii de dulciuri știu cat de dificil este iți menții silueta. Noi venim in ajutorul tau și iți aratam cum sa gatești acest preparat, fara sa aiba multe calorii. Iata la ce ingredient trebuie sa renunți neaparat.

Maioneza fara ulei. Are de 5 ori mai putine calorii, ingredientul care o face pufoasa

20:05, 16.02.2024 - In general, maioneza este o emulsie de galbenuș de ou și ulei. In materialul de astazi, iți vom arata cum poți sa transformi preparatul intr-o magie culinara cu ajutorul rețetei Cristinei Șișcanu Ionescu. Se folosește un ingredient special, ce face sosul pufos. Cum trebuie sa procedezi. Cum poți prepara…

Trucuri care te ajuta sa reduci consumul de carne. Alimente sanatoase și delicioase pe care sa le incluzi in dieta

23:20, 15.02.2024 - Este cunoscut faptul ca un consum de carne roșie, mai mult de 3 zile pe saptamana, creeaza probleme de sanatate. Exista insa cateva trucuri simple care te ajuta sa reduci cat mai mult carnea din alimentație.

Spitalul Militar Focșani: „Respectarea reciproca intre personal și pacienți ajuta la soluționarea problemelor comune”

00:06, 13.02.2024 - Sanatatea noastra este fereastra spre viața traita cu ințelepciune și dragoste. In medicina, sanatatea este un succes dupa ce pacientul poate sa spuna o poveste fara povara vreunei boli. Pentru fiecare afecțiune este un specialist care deține știința pentru a ne trata la nevoie. Personalul Spitalului…

Cum sa faci popcorn fara ulei. Floricele sanatoase cu puține calorii

15:55, 06.02.2024 - Popcornul se numara printre cele mai apreciate gustari, mai ales cand vine vorba de vizionarea unui film. Pentru ca cele din comerț conțin numeroși aditivi și extrem de multe calorii, iata cum sa faci popcorn fara ulei!


Ce parere ai despre aceasta stire?