Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai nociv program de muncă a fost stabilit de oamenii de știință

Publicat:

Specialiștii avertizeaza ca lucratul în ture de noapte poate avea repercusiuni asupra organismului. Chiar daca nu îți dai seama, un astfel de program haotic îți va deregla ceasul biologic ceea ce va declanșa o serie de probleme de sanatate.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum recunoști un loc de munca toxic inca de la primul interviu? Specialiștii in resurse umane au raspunsul: 3 situații la care trebuie sa fii atent

11:15, 26.03.2024 - Este firesc sa iți dorești sa evoluezi in cariera, insa schimbarile de job nu sunt pentru oricine! Exista persoane carora le este teama de ceea ce vor gasi la noul loc de munca, precum: colegi antipatici, un șef narcisist sau un program de munca aglomerat, care interfereaza cu activitațile din timpul…

Filmele SF incep sa devina realitate: ce vor sa faca oamenii de știința pe Luna pana in 2030

03:25, 20.03.2024 - O noua companie numita Interlune intenționeaza sa exploateze Luna pentru heliu-3 pana in anul 2030. Fondatorii Interlune sunt foști angajați ai companiei spațiale Blue Origin și un astronaut din misiunea Apollo 17. Ei iși propun sa fie prima companie privata care sa extraga resurse de pe Luna și sa…

Doliu in lumea filmului! O actrița a murit la 30 de ani, dupa ce a facut stop cardiac. Medicii au diagnosticat-o greșit cu anxietate / FOTO

20:50, 06.03.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița, in varsta de 30 de ani, s-a stins din viața, dupa ce a primit diagnostic greșit din partea medicilor. Specialiștii susțineau ca se confrunta cu anxietate, insa problemele ei de sanatate erau grave! Tanara a murit dupa ce a suferit un stop cardiac. Oamenii legii…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

09:45, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Oamenii de știința au descoperit un antidot universal impotriva veninurilor mortale de șarpe

08:20, 26.02.2024 - Cercetatori din SUA, Marea Britanie și India au creat un antidot universal pentru veninul mortal al șerpilor aspid. Printre aceștia se numara 384 de specii, inclusiv cele mai periculoase: cobra regala, mamba neagra și kraitul indian. Oamenii de știința au izolat și au comparat mai intai proteinele veninului…

Artefactul antic facut de oameni cu materiale extraterestre: Ce au descoperit oamenii de știința

13:00, 18.02.2024 - Cercetatorii spanioli au facut o descoperire fascinanta care implica doua artefacte din fier dintr-un tezaur de comori datand din epoca bronzului tarziu. Aceste artefacte conțin fier provenit din meteoriți despre care se crede ca au o vechime de aproximativ un milion de ani, inainte ca oamenii sa inceapa…

Oamenii de stiinta germani dau un verdict aspru: 'Ridurile ne fac sa aratam neincrezatori!'

12:25, 10.02.2024 - Imbatranirea cu gratie inseamna sa acceptam ridurile pe care viata le-a sculptat pe chipurile noastre si sa gasim frumusetea in intelepciunea afisata. Dar sa fie chiar asa? Cercetatorii germani au descoperit ca persoanele cu riduri nu par demne de incredere si sunt mai putin simpatice, scrie Mail Online,…

Oamenii de știința au identificat o noua mutație care declanșeaza o boala nemiloasa

04:05, 08.02.2024 - Sistemul imunitar uman este un mecanism de aparare incredibil, dar uneori se poate intoarce impotriva noastra. In cazul afecțiunilor autoimune, cum ar fi lupusul, sistemul imunitar ataca propriile celule ale organismului.Cercetatorii au lucrat pentru a ințelege de ce se intampla acest lucru, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?