Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CEL MAI MARE AVION din lume, finanțat de partenerii lui Bill Gates - a zburat pentru prima dată. Cum arată acesta

Publicat:

Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, o aeronava uriașa cu șase motoare, cu cea mai mare anvergura a aripilor din lume, a efectuat primul zbor la finele acestei saptamani, informeaza .

Citeste articolul mai departe pe 1md.online…  

Sursa articol: 1md.online


Stiri pe aceeasi tema

Stoltenberg a zburat cu un avion de lupta german deasupra Marii Baltice: Am vazut cum e protejat spațiul aerian al NATO

18:15, 25.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a scris joi, pe platforma X, ca a zburat cu un avion de lupta german deasupra Marii Baltice. El susține ca astfel a fost „martor direct la modul in care forțele aeriene germane ajuta la protejarea spațiului aerian al Aliantei Nord-Atlantice”. 

Președintele pastreaza linia. Lux pana la capat

09:20, 22.04.2024 - In ciuda controverselor iscate, președintele Romaniei folosește aceeași aeronava privata de lix și pentru vizita oficiala pe care o desfașoara zilele acestea in Coreea de Sud. Klaus Iohannis a zburat spre Seul (Coreea de Sud) cu un avion privat de tip Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg,…

Un avion de recunoaștere al marinei SUA a zburat prin Stramtoarea Taiwan

09:30, 17.04.2024 - Un avion de patrulare si recunoastere al marinei americane a efectuat miercuri un zbor prin Stramtoarea Taiwan, la doar cateva ore dupa discutia avuta de ministrii apararii chinez si american, in care Beijingul a avertizat Washingtonul in privinta naturii ultrasensibile a problemei Taiwanului.

Cum va arata cel mai mare avion care a zburat vreodata. WindRunner va transporta turbinele eoliene ale viitorului

07:06, 21.03.2024 - In timpul unei crize energetice globale, parcurile eoliene au un mare potențial – turbine eoliene mai mari ar produce mai multa energie decat cele obișnuite, dar piesele din care sunt compuse sunt prea mari pentru a fi transportate pe șosea. Soluția? Cel mai mare avion construit vreodata, scrie CNN.

Un pasager a refuzat sa stea langa o femeie și a fost dat afara din avion. Ce a ”caștigat” daca a dat compania in judecata

11:05, 15.03.2024 - Un pasager a intentat un proces impotriva companiei aeriene JetBlue, acuzand-o de discriminare religioasa. El susține ca a fost dat afara dintr-un avion pentru ca a incercat sa-și schimbe locul, refuzand sa stea langa o femeie, conform Business Insider.Abraham Lunger, un evreu ortodox, trebuia sa calatoreasca…

Un pasager a fost dat afara din avion pentru ca a refuzat sa stea langa o femeie. Acum a dat in judecata compania aeriana

19:55, 12.03.2024 - Un pasager da in judecata compania aeriana JetBlue, pe care o acuza de discriminare religioasa. El susține ca a fost dat afara dintr-un avion pentru ca a incercat sa-și schimbe locul, dupa ce a refuzat sa stea langa o femeie, relateaza Business Insider.

Un Boeing 787 Dreamliner a zburat peste 6 ore pentru a se intoarce pe aeroportul de unde a decolat

16:20, 15.02.2024 - Dupa un zbor de peste șase ore, peste 200 de pasageri s-au trezit ca se aflau pe același aeroport de unde plecasera. Incidentul neobișnuit a avut loc luni, 12 februarie, in timpul unui zbor transatlantic al companiei aeriene KLM, relateaza Business Insider.

O companie aeriana le da pasagerilor vouchere pentru bagaje de cala daca accepta sa se cantareasca la urcarea in avion

08:06, 10.02.2024 - Compania aeriana Finnair ii roaga pe pasageri sa se cantareasca inainte de imbarcare. Mai mulți operatori aerieni au recurs in ultima vreme la aceasta practica, relateaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?