Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai emotionant moment de la nunta lui Teo Trandafir

Publicat:


s-a casatorit cu iubitul ei, , pe malul lacului Buftea. Dansul mirilor a fost cel mai emotionant moment al serii.

Cei doi indragostiti si-au luat si copii la dansul lor: Maia, fiica lui Teo si cei doi baieti ai lui Constantin.

"E atat de fericita ca ne-a transmis si noua tuturor... dansul asta cu familia cu toti copiii asa adunati la un loc a imprastiat un val de fericirie si bineinteles ca mi-au dat lacrimile", a declarat actrita , citat de cancan.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini rare de la nunta in stil mafiot a lui CRBL cu Elena. S-au casatorit in 2008, iar acum au anunțat divorțul

14:05, 04.04.2024 - CRBL și Elena s-au casatorit in noiembrie 2008, iar acum, in aprilie 2024, au anunțat divorțul. In urma cu 16 ani, cei doi deveneau soț și soție, au facut o nunta in stil mafiot dupa dorința artistului. Vestea ca CRBL și Elena divorțeaza dupa 16 ani de casnicie a șocat. Cei doi nu au dat semne niciodata…

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

VIDEO Moment emoționant la WTA Miami - A inceput sa planga dupa ce a caștigat meciul

11:10, 21.03.2024 - Shelby Rogers a obținut de-a lungul carierei victorii in fața mai multor nume importante din circuitul feminin, dar meciul caștigat in fața cehoaicei Linda Fruhvirtova a fost unul foarte special pentru americanca de 31 de ani.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa. A gatit pentru Regina Elisabeta

11:56, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Leonard și Claudiu aduc magia foto-video la nunta ta

10:15, 29.02.2024 - Advertorial Leonard și Claudiu aduc magia foto-video la nunta ta februarie 28, 2024 10:02 Noi suntem Mihai Leonard și Claudiu Paunica, echipa perfecta pentru a transforma visul vostru de nunta in realitate prin serviciile noastre de fotografie si videografie de nunta. In continuare, va invitam sa…

Cel mai emoționant moment de la inmormantarea lui Gabi Stangau a ieșit la iveala de abia acum: “Cata putere sa ai sa canți…” / FOTO

18:45, 23.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Iata care a fost cel mai emoționant moment de la inmormantarea lui Gabi Stangau a ieșit la iveala de abia acum!


Ce parere ai despre aceasta stire?