Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cei 5 pași care asigură succesul în tratamentul tumorilor cerebrale. Diagnosticarea precoce e unul dintre ele

Publicat:

Succesul in tratamentul tumorilor cerebrale. Tumorile cerebrale sunt in topul problemelor de sanatate din punctul de vedere al gravitații, din cauza localizarii intr-unul dintre cele mai importante organe din corp: creierul. Doua treimi dintre tumorile cerebrale sunt benigne, iar restul sunt maligne. Ca incidența, doar 5 persoane din 100 de mii fac aceasta forma de boala, dar cancerul cerebral este printre principalele cauze de deces la copii și adulți cu varsta sub 40 de ani. Neurochirurgia moderna, combinata cu cele mai bune programe de radioterapie și chimioterapie, reușește sa creasca șansele…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un adolescent de 14 ani si-a recapatat vederea dupa a fost supus unei operații cu succes la Iași. Medicii i-au indepartat o tumora oculara de 8 cm

11:06, 16.04.2024 - "A venit la noi la spital pentru ca ochiul stang ii iesea din orbita. Asta se numeste exoftalmie. Nu mai vedea bine cu ochiul stang si atat cat vedea, vedea dublu. Copilul are o evolutie din 2019 a bolii, cand a fost supus prima data unei interventii chirurgicale intr-o clinica din tara. Au urmat inca…

Un selfie i-a salvat viața - A dus la diagnosticarea unei tumori cerebrale la o femeie

13:21, 18.03.2024 - O femeie din Florida a descoperit ca are o tumoare cerebrala dupa ce a observat ca ochiul ei drept era cazut intr-un selfie facut in timpul unei calatorii la New York, potrivit mediafax. Amanda Troutwine, in varsta de 33 de ani, a facut o serie de fotografii in fața unor repere celebre, dar a fost…

Te-ai gandit ca o decizie iți poate schimba look-ul? Informații despre tehnica Q-FUE aici ai

13:50, 13.03.2024 - Sunt multe incercarile vieții la care suntem supuși și pe care le traversam. Uneori insa, acestea nu sunt probleme pasagere in viețile noastre, ci au o amprenta pe termen lung. Cum este cazul celor care se confrunta cu alopecie. Pierderea parului este una din marile probleme, des intalnite cu precadere…

Programul artistic – detaliul care poate face diferența la nunta ta

11:15, 05.03.2024 - Organizarea petrecerii de nunta este un subiect delicat pentru orice cuplu care iși dorește ca totul sa iasa perfect pentru a avea o seara de neuitat alaturi de cei dragi. Problema la aceasta abordare este ca majoritatea se concentreaza mai mult pe felul in care arata lucrurile, decat pe experiența…

Germania se gandește la varianta extrem de riscanta: trimiterea de arme cu raza lunga de acțiune pe frontul din Ucraina

06:26, 25.02.2024 - Prezenta sambata in portul ucrainean Odesa, Annalena Baerbock, ministru de externe al Germaniei, a declarat ca autoritatile din tara sa inca discuta despre furnizarea de arme cu raza lunga de actiune Ucrainei, informeaza Rador Radio Romania. "Desigur, tot ceea ce oferim in prezent in ceea ce privește…

Pacient cu tumora la creier de patru centimetri tratat fara interventie chirurgicala la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi -Medic: S-a facut o iradiere

19:05, 18.02.2024 - Pacient cu tumora la creier de patru centimetri tratat fara interventie chirurgicala la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Medic: S-a facut o iradiere etapizata, iar tumora a scazut la un centimetru diametru, potrivit news.ro Un barbat de 46 de ani a fost supus unei interventii cu ajutorul tehnologiei…

Specialiștii elvețieni au creat un robot care se poate deplasa prin artere pentru a trata pacientii cu AVC

11:35, 17.02.2024 - O echipa de specialisti de la Laboratorul de robotica al ETH Zurich, in colaborare cu mai multe spitale din Elvetia, a creat un robot actionat magnetic care ar putea fi folosit pentru a trata persoanele care sufera un accident vascular cerebral (AVC), informeaza News.ro. In cazul accidentelor vasculare…

se poate deplasa prin artere pentru a trata pacientii cu AVC

10:50, 17.02.2024 - O echipa de specialisti de la Laboratorul de robotica al ETH Zurich, in colaborare cu mai multe spitale din Elvetia, a dezvoltat un robot actionat magnetic care ar putea fi folosit pentru a trata persoanele care sufera un accident vascular cerebral (AVC). In cazul accidentelor vasculare cerebrale ischemice,…


Ce parere ai despre aceasta stire?