Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceaiul de scoarță de stejar, o băutură cu puteri nebănuite. Cum se prepară corect, de fapt

Publicat:

Intalnit cel mai des in estul S.U.A., stejarul este folosit de foarte mult timp, atat pentru frumusețea acestuia, cat și pentru anumite remedii homeopatice. Scoarța de stejar conține o substanța foarte des folosite in a trata anumite probleme, in special pentru a controla inflamațiile externe și interne. Utilizarile homeopatice și beneficiile scoarței de stejar sunt […] The post Ceaiul de scoarța de stejar, o bautura cu puteri nebanuite. Cum se prepara corect, de fapt appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florii 2024. De ce salcia sfintita in aceasta zi are puteri magice si alunga orice durere

10:05, 28.04.2024 - Duminica Floriilor marcheaza, an de an, intrarea Domnului in Ierusalim, pe un asin, intampinat cu flori, cu ramuri de maslin si de finic de mii de oameni si aclamat ca un adevarat imparat. In ziua de Florii , oamenii duc la biserica ramuri de salcie, care sunt sfințite și puse apoi la icoane, la pomii…

Cele 3 zodii care renasc din propria cenușa. Descopera ca au puteri nebanuite, totul le va merge ca pe roate

09:05, 28.03.2024 - Astrologii au intocmit un top 3 zodii care renasc din propria cenușa in urmatoarea perioada. Nativii nascuți in aceste semne ale zodiacului vor descoperi ca au puteri nebanuite. Totul va merge ca pe roate pentru aceste persoane. Te numeri și tu printre cei binecuvantați? Top 3 zodii care renasc din…

Nica s-a intalnit cu Orban: „Nu sunt suparat pe PNL. Ma revolta anumite atitudini, anumiți oameni și anumite decizii”

12:55, 27.03.2024 - Alin Nica, fostul președinte al PNL Timiș, a declarat, miercuri, ca in ședința Biroului Permanent Național al partidului, a „fost o execuție in stil golanesc”. Nica a mai afirmat ca nu este suparat pe PNL, care reprezinta principii și valori, ci pe anumiți oameni și decizii.

Bautura care te ajuta sa tratezi transpirația excesiva sau bufeurile. Se prepara rapid și ușor: ”O sa vedeți ce minunat e”

21:10, 02.03.2024 - Transpirația este modalitatea corpului de a-și regla temperatura insa poate fi foarte incomoda, mai ales daca lasa urme vizibile. Cum poți scapa de bufeuri sau transpitație excesiva. Bautura eficienta pentru femeile care se confrunta cu bufeuri in perioada de premenopauza și menopauza.

Patlagina, leacul natural care alunga raceala. Cum se prepara corect ceaiul cu beneficii uimitoare

09:56, 18.02.2024 - Ceaiul de patlagina este cunoscut pentru proprietațile sale benefice pentru sistemul respirator și pentru efectul sau calmant asupra gatului iritat. Planta comuna și larg raspandita este cunoscuta și sub numele de „Plantago”.

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.

Cum alegem corect ochelarii de vedere in funcție de forma feței

17:45, 13.02.2024 - Cand alegem o pereche de ochelari trebuie sa luam in considerare o lista lunga de factori, de la culoare, la marime, forma, brand și un aspect extrem de important, forma feței. Știind forma feței, vom putea alege mai ușor ochelarii care ni se potrivesc. Anumite rame pot accentua trasaturile pe care…

Top 10 alimente ideale pentru persoanele care vor sa se lase de fumat

10:35, 09.02.2024 -  Iata o lista a celor mai bune alimente pentru cei care se lasa de fumat:Fructe și legume proaspete: Acestea sunt pline de antioxidanți, vitamine și minerale care va pot ajuta sa va detoxifiați organismul și sa va intariți sistemul imunitar. Optați pentru fructe și legume colorate, cum ar fi capșunile,…


Ce parere ai despre aceasta stire?