Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceaiul de sânziene sau drăgaică - preparare, beneficii și contraindicații

Publicat:

Ceaiul de sanziene este recunoscut ca fiind o adevarata terapie și remediu pentru peste 48 de afecțiuni. Ce beneficii, dar și ce contraindicații are acesta și cum se consuma pentru rezultate optime. Cum se prepara ceaiul de dragaica.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uleiul de ricin: beneficii, utilizari și contraindicații

15:06, 12.06.2024 - Uleiul de ricin, un produs natural obținut din semințele plantei Ricinus communis, este un ulei gros și inodor, utilizat inca din Antichitate pentru proprietațile sale medicinale și cosmetice. In prezent, uleiul de ricin este folosit intr-o gama larga de produse, de la cosmetice și medicamente, pana…

De ce e bine sa bei ceai de anghinare. 10 beneficii miraculoase pentru sanatate

09:20, 11.06.2024 - Ceaiul de anghinare a devenit tot mai popular datorita multiplelor beneficii pe care le aduce sanatații. Acest remediu natural, cunoscut inca din antichitate, ofera nu doar o experiența placuta pentru papilele gustative, ci și un boost semnificativ pentru organism.

Cele mai bune ceaiuri pentru guta. Beneficii și contraindicații

09:06, 10.06.2024 - Guta este o forma dureroasa de artrita, cauzata de acumularea excesiva de acid uric in sange și in articulații. Aceasta poate duce la inflamație severa, dureri intense și mobilitate redusa. In cautarea unor soluții naturale pentru a gestiona simptomele gutei, ceaiurile medicinale pot fi potrivite.

15 cele mai bune tipuri de ceaiuri pentru ice tea

18:45, 05.06.2024 - Ceaiurile erau consumate in China antica, de unde au ajuns in Europa in secolul al XVII-lea iar apoi s-au extins și pe celelalte continente. Cele mai comune sunt ceaiul negru, ceaiul verde, ceaiul alb și cel obținut din infuzii de plante și fructe.

De ce e bine sa bei ceai din strugurii ursului. Are multe proprietați terapeutice și beneficii

09:20, 05.06.2024 - Ceaiul din strugurii ursului este recomandat de mulți medici datorita proprietaților terapeutice pe care le are asupra organismului uman. Iata ce beneficii are. De ce este bine sa il consumi din cand in cand.

Cat de bine este sa bei ceai in fiecare zi: beneficii și contraindicații

03:45, 12.05.2024 - Cat de bine este sa bei ceai in fiecare zi: beneficii și contraindicațiiMedicii nutriționiști au dezvaluit ce se intampla in corpul tau daca bei ceai in fiecare zi. Aceasta bautura iți poate oferi o mulțime de beneficii, insa pot aparea și efecte secundare. Afla la ce sa fii atenta data viitoare…

De ce e bine sa bei ceai de coacaze roșii. 10 beneficii uimitoare

09:36, 12.04.2024 - Ceaiul de coacaze roșii, cu aroma sa vibranta și gustul sau racoritor, „ascunde” o serie de beneficii remarcabile pentru sanatatea noastra. De la susținerea sistemului imunitar la imbunatațirea sanatații inimii și a digestiei, aceasta bautura revigoranta este in centrul atenției pentru proprietațile…

De ce e bine sa bei ceai de cardamom. 9 beneficii miraculoase de care puțini au auzit

14:30, 23.03.2024 - Ceaiul de cardamom devine din ce in ce mai popular datorita numeroaselor sale beneficii pentru sanatate. De la detoxifierea organismului pana la imbunatațirea digestiei și pana la susținerea sanatații inimii, aceasta bautura poate fi un aliat de nadejde.


Ce parere ai despre aceasta stire?