Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceaiul de oregano- preparare, beneficii și contraindicații

Publicat:

Oregano este recunoscut pentru aroma lui delicioasa și este folosit des in preparate, dar mai ales in cele italienești. Acesta mai este și foarte sanatos, fiind recunoscut din vremuri stravechi ca planta medicinala care aduce multe beneficii pentru corp. Ceaiul de oregano conține foarte multe vitamine.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de bine este sa bei ceai in fiecare zi: beneficii și contraindicații

03:45, 12.05.2024 - Cat de bine este sa bei ceai in fiecare zi: beneficii și contraindicațiiMedicii nutriționiști au dezvaluit ce se intampla in corpul tau daca bei ceai in fiecare zi. Aceasta bautura iți poate oferi o mulțime de beneficii, insa pot aparea și efecte secundare. Afla la ce sa fii atenta data viitoare…

De ce e bine sa bei ceai de coacaze roșii. 10 beneficii uimitoare

09:36, 12.04.2024 - Ceaiul de coacaze roșii, cu aroma sa vibranta și gustul sau racoritor, „ascunde” o serie de beneficii remarcabile pentru sanatatea noastra. De la susținerea sistemului imunitar la imbunatațirea sanatații inimii și a digestiei, aceasta bautura revigoranta este in centrul atenției pentru proprietațile…

Ce beneficii pentru sanatate are consumul de kaki. Fructul este recunoscut datorita gustului sau dulce și texturii moi

12:40, 31.03.2024 - Kaki conține antioxidanți și nutrienți importanți, cum ar fi fibrele și vitamina A. De asemenea, se spune ca poate avea multe beneficii potențiale pentru sanatate și acest fruct poate fi savurat intr-o varietate de preparate.

De ce e bine sa bei ceai de cardamom. 9 beneficii miraculoase de care puțini au auzit

14:30, 23.03.2024 - Ceaiul de cardamom devine din ce in ce mai popular datorita numeroaselor sale beneficii pentru sanatate. De la detoxifierea organismului pana la imbunatațirea digestiei și pana la susținerea sanatații inimii, aceasta bautura poate fi un aliat de nadejde.

Ceaiul pe care trebuie sa il bei daca vrei sa ai un par sanatos și o piele ferma. Are o mulțime de alte beneficii pentru organism

09:15, 06.03.2024 - Ceaiurile sunt utile pentru remedierea multor probleme ale organismului. Daca vrei sa ai un par sanatos și o piele ferma, iar toate virusurile sa stea departe de tine, trebuie sa bei un anumit ceai. Iata despre ce este vorba și ce beneficii are pentru corpul tau.

Cum l-au dat de gol mesajele din telefon pe un proiectant care facea trafic de influența. Și-a recunoscut fapta

12:35, 23.02.2024 - Un proiectat din Alba care a incercat sa obțina bani de la o alta persoana, susținand ca ii poate rezolva intrarea in legalitate cu o construcție din Alba Iulia, a fost condamnat penal pentru trafic de influența.

Patlagina, leacul natural care alunga raceala. Cum se prepara corect ceaiul cu beneficii uimitoare

09:56, 18.02.2024 - Ceaiul de patlagina este cunoscut pentru proprietațile sale benefice pentru sistemul respirator și pentru efectul sau calmant asupra gatului iritat. Planta comuna și larg raspandita este cunoscuta și sub numele de „Plantago”.

Ciclism pentru sanatate: beneficii și contraindicații

12:16, 16.02.2024 - Bicicleta este una dintre cele mai populare activitați care nu este doar placuta, ci și favorizeaza sanatatea. Acest tip de activitate fizica este bun pentru multe aspecte ale corpului, dar are și contraindicații pe care este important sa le luați in considerare


Ce parere ai despre aceasta stire?