Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai scumpă bomboană din lume, o pralină ornată cu aur

Publicat:

Curiosii vor putea vedea aceasta pralina intre 17 si 18 martie in orasul Obidos, din apropiere de Leiria, cu prilejul al Ciocolatei. Bomboana are forma de diamant pentru a scoate si mai mult in evidenta caracteristicile acestui produs de lux, avand 3 centimetri inaltime si 2,5 centimetri latime. 

Potrivit lui Gomes, ideea i-a venit in urma cu trei ani cand compania lui a vrut sa faca pasul spre segmentul de lux si sa se adreseze consumatorilor rafinati si cu mare dare de mana. 

La intrebarea daca aurul poate fi mancat, maestrul cofetar a asigurat…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum alegem carnea de miel pentru masa de Paște. Secretele au fost dezvaluite, la ce trebuie sa fim atenți

03:00, 02.05.2024 - Asta, pentru ca exista semne clare ca aceasta carne ar fi alterata, dupa cum anunța și specialiștii. Taierea mielului de Paște era un obicei cunoscut in multe zone ale țarii in trecut, cu toate ca romanii in general prefera carnea de porc sau de pui. Pentru romani consumul de carne de miel are o simbolistica…

Cei 20 de copii blocati in Dubai se vor intoarce in tara cu aeronava cu care se deplaseaza premierul

18:15, 18.04.2024 - Ministerul roman de externe face eforturi pentru aducerea in tara a tuturor romanilor, afectati de furtunile si inundatiile care au avut loc in Emiratele Arabe Unite. Un grup de 20 de copii si doi profesori insotitori, membri ai unui ansamblu folcloric din judetul Sibiu, care au ramas blocati la Dubai,…

Experiența unei profesoare care s-a dus in Dubai ca sa mediteze copiii miliardarilor. „Mi-a dat 3.000 $ ca sa-i fac tema pentru acasa”

15:40, 15.04.2024 - O profesoara care și-a dorit sa faca o schimbare și sa caștige mai bine a decis sa mearga in Dubai, ca sa mediteze copiii milionarilor de acolo. Ea a povestit pentru Business Insider ce experiențe a avut predand și locuind in Emiratele Arabe Unite.

Rusia colecteaza mai greu banii din vanzarile de petrol. Bancile din China au incetinit plațile

18:40, 27.03.2024 - Companiile petroliere din Rusia se confrunta cu intarzieri la plata de cateva luni, pentru titeiul si carburantii livrati, deoarece bancile din China, Turcia si Emiratele Arabe Unite au incetinit plațile, noteaza Reuters, preluat de Agerpres.

Victorie de senzație pentru Sorana Cirstea in sferturile turneului de la Dubai (WTA)

14:25, 23.02.2024 - Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a reusit o victorie de senzatie in fata cehoaicei Marketa Vondrousova, campioana en titre de la Wimbledon, cu 2-6, 7-6 (7/1), 6-2, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA 1.000 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 3.211.715 dolari.

Monica Niculescu si Magda Linette, invinse la dublu la Dubai

12:56, 19.02.2024 - Perechea romano-poloneza Monica Niculescu/Magda Linette a fost invinsa de cuplul Hao-ching Chan (Taiwan)/Giuliana Olmos (Mexic), cu 1-6, 6-2, 10-4, luni, in prima runda a probei de dublu din cadrul turneului de tenis WTA 1.000 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 3.211.715…

Influența BRICS asupra economiei mondiale a fost evaluata

23:25, 15.02.2024 - Blocul BRICS, din care fac parte Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud, Egipt, Iran, Emiratele Arabe Unite (EAU), Arabia Saudita și Etiopia, este un motor important al economiei mondiale. Declarația a fost facuta de șeful Ministerului Afacerilor Externe (MAE) din Angola, Tete Antonio, cuvintele…


Ce parere ai despre aceasta stire?