Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai recentă carte a romancierei J. K. Rowling va fi adaptată pentru micul ecran

Publicat:

Primul roman pentru adulti scris de J.K. Rowling, autoarea cartilor '', va fi adaptat pentru micul ecran, a anuntat BBC. Scriitoarea 'va colabora indeaproape la proiectul' ecranizarii romanului '', aparut la sfarsitul lunii septembrie, a precizat BBB, preluat de afp.com.



'Sunt incantata ca BBC va ecraniza cartea. Intotdeauna m-am gandit ca, daca ar fi ecranizat, romanul s-ar preta foarte bine formatului TV si cred ca BBC este grupul perfect' pentru aceasta adaptare, a spus scriitoarea.

Romanul este 'o formidabila…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celebra scriitoare J.K. Rowling a primit mesaje „infricoșatoare” prin care era amenințata ca va fi „ucisa cu un ciocan”

11:20, 05.06.2024 - Un barbat, care a postat mesaje „infricoșatoare” pe rețelele de socializare prin care amenința ca o va ucide pe celebra scriitoare a seriei Harry Potter, JK Rowling, dar și la adresa fostului deputat Rosie Duffield, a fost condamnat, scrie BBC.

Scandalul produselor romanești scoase de pe rafturi. Ministrul Agriculturii: „Suntem in discuții cu retailerii”

19:05, 16.05.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat, joi, ca i-au fost semnalate mai multe cazuri de produse romanesti eliminate de pe rafturile marilor retaileri, dar aceste probleme au fost rezolvate in mare parte. Intrebat in legatura cu faptul ca mai multe produse romanesti sunt eliminate de pe rafturile…

Se fura biciclete in Seini! Utilizati intotdeauna sisteme antifurt pentru asigurarea bicicletei

16:05, 03.05.2024 - In data de 02 mai, Poliția orașului Seini a fost sesizata cu privire la furtul unei biciclete. Primele verificari efectuate au relevat faptul ca o tanara și-ar fi lasat bicicleta neasigurata cu sistem antifurt, la locul special amenajat pentru biciclete din fața unui local public, iar cand a revenit…

Ciolacu, daca nu s-ar fi facut alianta PSD-PNL: „Am fi mers la un razboi total, cum s-a intamplat in Romania intotdeauna”

22:05, 08.04.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca decizia de a face alianța cu PNL a fost luata pentru ca Romania are nevoie de stabilitate la guvernare „in timp real” și ca, daca nu ar fi facut alianța cu PNL, alegerile ar fi fost „un razboi total, cum s-a intamplat in Romania intotdeauna”.

VIDEO | Trenul din Harry Potter a fost oprit din circulație: Ce s-a intamplat cu celebrul 'Hogwarts Express'

03:50, 22.03.2024 - In Scotia, trenul cu aburi Jacobite, cunoscut pentru aparitia sa in versiunea cinematografica a cartilor "Harry Potter" de J. K. Rowling, a fost oprit miercuri, potrivit The National Scot. Oficiul pentru Reglementare Feroviara (ORR) a acuzat West Coast Railways, compania care exploateaza celebrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?