Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce vis măreț au Lena și Gabi Enache. Soția fotbalistului, declarații în exclusivitate pentru Antena Stars: „Vrem să fie copiii...”

Publicat:

Lena și au un singur vis mareț in viața. In exclusivitate pentru , soția fotbalistului a vorbit despre ce iși doresc ei, dar și despre faptul pentru care nu se vede in titulatura de „soție a unui fotbalist”.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei in care a crezut ca nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Daca ai incredere..." / VIDEO

10:25, 26.04.2024 - Monica Davidescu a vorbit, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre secretul din spatele succesului pe care il are de atația ani. Soția lui Aurelian Temișan a vorbit și despre provocari și probleme, și a spus cum a reușit sa treaca peste ele.

Știrile Antena Stars. Delia, soția lui Lino Golden, primele declarații dupa cununie. Care a fost cel mai emoționant moment de la starea civila: "Tremuram foarte tare..." / VIDEO

15:55, 22.04.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Lino Golden și Delia Salchievici s-au casatorit civil. Cei doi au devenit, oficial, soț și soție, dupa o relație de un an și jumatate. In cadrul emisiunii Știrile Antena Stars, Delia a facu primele declarații despre unul dintre cele mai importante momente din viața sa.

Cat au crescut și cum arata acum copiii lui Marcel Pavel. Cum se ințelege cu soția lui dupa 32 ani de casatorie

14:06, 12.04.2024 - Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați artiși din țara și, pe langa cariera infloritoare pe care o are, el se lauda și cu o familie frumoasa. Cei trei copii ai sai sunt mandria artistului.

Șoc in Spania, unde un roman suparat ca l-a parasit soția și-a otravit copiii, apoi s-a sinucis

15:41, 18.03.2024 - O comunitate rurala din Spania este in stare de șoc dupa ce un barbat de origine romana și-a otravit fiicele de 2 și 4 ani, dupa care s-a sinucis. Se presupune ca barbatul a vrut sa se razbune astfel pe soția care l-a parasit de curand.

Pepe, detalii despre relația cu soția lui! Cum se organizeaza cei doi, dar și cat este artistul de permisiv cu copiii / VIDEO

22:50, 26.02.2024 - Cum descrie Pepe relația cu frumoasa sa soție, Yasmine. Interviu la dublu cu cei doi parteneri! Am aflat cum se organizeaza cei doi, dar și cat este de permisiv, artistul, cu cei mici. Declarații exclusive!

Cristian Daminuța și soția sa vor sa-și mareasca familia! Fostul fotbalist, declarații exclusive dupa impacarea cu Madalina: ”Niciodata sa nu spui niciodata”

23:35, 18.02.2024 - Dupa ce in urma cu o luna s-au desparțit, iar soția ar fi plecat din casa fostului fotbalist impreuna cu cei doi copii, acum cei doi s-au impacat și lucrurile s-au remediat intre ei! Cristian Daminuța și Madalina chiar se gandesc sa-și mareasca familia, dupa cum ne-a declarat chiar barbatul, in exclusivitate…

Radu Valcan a implinit astazi 47 de ani. Cum a petrecut ziua și ce urare i-a facut soția lui. „Așa e de la o varsta”

17:55, 08.02.2024 - Radu Valcan a implinit astazi 47 de ani, iar soția lui, Adela Popescu i-a transmis un mesaj emoționant inca de la primele ore ale diminetii. Cei doi formeaza unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Au impreuna 3 copii și o casnicie așa cum și-au dorit.Pentru ca astazi Radu Valcan implinește…

Anunțul facut de Medana, dupa 4 ani de relație cu Alin Oprea. Cei doi s-au casatorit vara trecuta. „Imi fusese mereu antipatic”

10:30, 28.01.2024 - Alin Oprea și Medana s-au cunoscut in 2019, iar anul trecut au facut nunta la care au participat 500 de invitați și 10 perechi de nași. Soția artistului a vorbit pentru prima oara despre momentul in care l-a cunoscut pe artist și a dezvaluit ce relație are acesta cu cei doi copii ai Medanei.„A fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?