Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce urmărește Putin prin atacarea porturilor ucrainene de la Dunăre?

Publicat:

In luna iulie, Rusia a intensificat atacurile asupra Odesei, in comparație cu perioadele de relativa liniște din cele aproape 17 luni de razboi. Orașul din sudul Ucrainei a fost de multa vreme legatura țarii cu economia globala grație porturilor sale, scrie .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Ucraina a respins un atac asupra Odesei și a atacat regiunea rusa Belgorod

09:56, 09.05.2024 - Sistemele de aparare aeriana ucrainene au distrus 17 din 20 de drone lansate de Rusia spre teritoriul Ucrainei, au comunicat joi fortele aeriene ucrainene, conform Reuters.Dronele au fost distruse deasupra regiunii Odesa din sudul Ucrainei, au transmis pe Telegram fortele aeriene.

Rusia amenința Occidentul dupa ce Marea Britanie a dat unda verde Ucrainei sa atace teritoriul rus. „E o escaladare directa”

18:00, 03.05.2024 - Rusia lanseaza noi amenințari dupa ce Emmanuel Macron și David Cameron au facut anunțuri care dau noi forțe Ucrainei. Purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, a afirmat, vineri, ca președintele Franței continua o tendința periculoasa, dupa ce a repetat ideea ca Parisul ar putea trimite soldați…

Razboi in Ucraina, ziua 781. Comandantul-șef al Forțelor Armate ucrainene: Rusia vrea sa captureze orașul-cheie Ceasov Iar inainte de 9 mai

13:05, 14.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 781. ​​​​​​​Comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Alexander Sirski, a declarat ca liderii militari ruși intenționeaza sa captureze orașul Ceasov Iar din regiunea Donețk pana in data de 9 mai.

Rusia a tras cu o racheta balistica asupra Odesei: cel putin un mort

22:15, 06.04.2024 - Rusia a lansat o racheta balistica in cursul zilei de sambata asupra orasului-port Odesa, in sudul Ucrainei, intr-un atac care a ucis un barbat si a provocat pagube unei infrastructuri civile, potrivit Fortelor de aparare din sudul tarii, citate de agentia de presa Unian si Kanal24, relateaza Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 766. Fortele ucrainene au doborat doua rachete rusesti deasupra Odesei. Cinci oameni au fost raniți

00:05, 30.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 766. Fortele aeriene ucrainene au doborat doua rachete rusesti deasupra orasului Odesa, in sudul Ucrainei, au declarat oficialii ucraineni, insa resturi care au cazut au lovit infrastructura civila, ranind cinci persoane.

Tensiuni peste Prut, in Transnistria. Planul lui Putin, pericol uriaș

08:36, 28.02.2024 -  Zeci de nume sunt așteptate astazi la „Congresul deputaților de toate nivelurile”, un for convocat la Tiraspol pentru luarea unor decizii excepționale.Conform președintelui Parlamentului din Moldova, evenimentul, care a starnit ingrijorari in ultima perioada in contextul in care s-a spus ca transnistrenii…

Putin trimite oficiali cu elicopterul in regiuni izolate, printre reni, ca sa fie votat anticipat: „In total, au votat patru alegatori”

10:45, 26.02.2024 - Regimul de la Kremlin a inceput deja sa organizeze „votul anticipat” pentru simulacrul de alegeri prezidențiale din martie, cand Putin iși dorește sa fie „reales” cu o prezența mare. Votul anticipat a inceput deja in regiunile izolate ale Rusiei din Siberia și Orientul Indepartat, dar și in regiunile…

Zelenski, interviu din prima linie, despre obiectivele Ucrainei. Ce spune despre Putin și pierderile ucrainene

14:35, 23.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit, intr-un interviu acordat postului de televiziune american Fox News, despre urmatoarele obiective ale Ucrainei in razboiul cu Rusia, potrivit Digi 24.


Ce parere ai despre aceasta stire?