Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie să adaugi în apă când fierbi pieptul de pui. Secretul pentru un gust aromat

Publicat:

Pieptul de pui nu este un tip de carne prea pretențios, ci este chiar foarte ușor de preparat, economic, versatil și cu un conținut scazut de grasimi. Acest tip de carne este populara printre cei care cauta sa manance ușor sau sunt la dieta, insa, de multe ori, absența grasimilor il face fad și uscat. Iata secretul unui piept de pui gatit ca la carte pentru a beneficia de gustul gustos și suculent!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite

08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…

Galuște de post ca la mama acasa. Secretul ca sa iasa pufoase, ce sa adaugi neaparat in compoziție

13:30, 10.04.2024 - Supa cu galuște este un preparat iubit de toata lumea, dar nu o poți face in perioada postului, pentru ca toate rețetele de galuște conțin ou. Totuși, exista o rețeta de galuște de post ca la mama acasa, delicioase și ușor de facut, numai bune pentru o supa de post pe care o poți consuma […] The post…

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.

Mancare de mazare cu pui: o idee buna de pus in practica pentru masa de pranz. Sfaturi pentru un gust intens

23:21, 02.03.2024 - Acest fel de mancare este perfect pentru orice perioada in care nu ai prea mult timp pentru gatit, pentru ca se prepara destul de repede. Nu dureaza mai mult de 30-40 de minute pentru a pune toate ingredientele laolalta, iar rezultatul este un preparat delicios pe care intreaga familie il va indragi.Un…

Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția minciunelelor. Secretul folosit de gospodine pentru un gust aparte

18:36, 27.02.2024 - Nu exista persoana care sa nu cunoasca rețeta delicioaselor minciunele cu care bunicii ne-au facut copilaria mai frumoasa. Acest desert are o compoziție similara cu cea a gogoșilor, iar gustul te duce direct cu gandul la copilarie. Iata care este ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția…

Ingredientul pe care este bine sa il adaugi in compozitia de chec. Secretul gospodinelor pentru un gust deosebit al desertului

09:00, 14.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata care este ingredientul secret pe care este bine sa il adaugi in…

Secretul gratarului perfect: Cum sa folosești corect termometrul pentru carne daca vrei rezultate delicioase și precise?

17:40, 13.02.2024 - Termometrul pentru carne a devenit un  instrument esențial pentru gatitul corect și sigur al carnii, asigurand ca aceasta este preparata la temperaturi corespunzatoare pentru a distruge bacteriile daunatoare și a asigura siguranța alimentara. Utilizarea unui astfel de dispozitiv din familia de accesorii…

Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi neaparat in apa in care fierbi pastele. Secretul la care apeleaza toți italienii

23:05, 04.02.2024 - Toate gospodinele iși doresc sa gateasca paste ca cele din Italia, insa cred ca acest lucru este imposibil. Ei bine, lucrurile stau diferit, de fapt. Tot ce trebuie sa faci ca sa aiba un gust unic este sa adaugi un ingredient secret in apa in care le fierbi.


Ce parere ai despre aceasta stire?