Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce tip de pește creşte prea mult glicemia şi riscul de diabet și boli de inimă - Care sunt peștii „sănătoși” și toxici

Publicat:
Ce tip de pește creşte prea mult glicemia şi riscul de diabet și boli de inimă - Care sunt peștii „sănătoși” și toxici

Pestele este unul dintre cele mai sanatoase alimente, dar anumite produse piscicole pot dauna sanatatii, crescand riscul de diabet de tip 2 cu 36%, potrivit rezultatelor unui nou studiu citat de doctorulzilei.ro. Potrivit expertilor, exista o serie de produse marine care afecteaza productia de insulina, printre care cele crustacee, cum ar fi scoicile sau crevetii. Totodata si pestele la conserva este contraindicat, cum ar fi tonul in ulei. americane a Inimii, toata lumea ar trebui sa consume doua portii de peste pe saptamana, cu precadere cel cu carnea alba.Oamenii de stiinta…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce tip de pește creste prea mult glicemia si riscul de diabet și boli de inima - Care sunt peștii „sanatoși” și toxici

12:40, 26.05.2023 - Pestele este unul dintre cele mai sanatoase alimente, dar anumite produse piscicole pot dauna sanatatii, crescand riscul de diabet de tip 2 cu 36%, potrivit rezultatelor unui nou studiu citat de doctorulzilei.ro. Potrivit expertilor, exista o serie de produse marine care afecteaza productia de insulina,…

Ce nu știu romanii despre carnea de pui - Dezvaluiri SOCANTE despre hormonii de crestere din carnea alba

10:10, 23.05.2023 - In aceasta perioada, riscul dezvoltarii obezitati s-a amplificat foarte mult, iar una dintre cauzele cele mai importante se considera a fi consumul de carne de pui. In urma studiilor, s-a constatat ca puiul crescut cu actuala tehnologie, chiar si cel ecologic, vandut pentru consum uman, ofera mai multa…

Beneficiile fenomenale ale roșiilor pentru sanatate. Riscul unor boli crunte este scazut

09:05, 19.05.2023 - Beneficiile roșiilorRoșiile sunt sursa principala de licopen, un antioxidant asociat cu diverse avantaje pentru sanatate, inclusiv un risc mai mic de boli de inima și cancer. In plus, au vitamina C, potasiu, acid folic și vitamina K din abundența.Oamenii cresc și le cultiva in moduri diferite, in funcție…

TOP 5 alimente care iți pot imbunatați sanatatea inimii

14:00, 11.05.2023 - Inima este pompa care ne ține in viața zi de zi. Prin procesul de pompare al sangelui toate organele și țesuturile din corp primesc oxigenul și nutrienții necesari pentru o buna funcționare. Alimentația sanatoasa, mișcarea fizica regulata, evitarea stresului și a viciilor te ajuta sa reduci riscul de…

Alimentele care fac minuni ]n cazul persoanelor ANXIOASE. Consuma-le și tu, iar viața ta se va schimba radical

08:40, 08.05.2023 - Anxietatea este o afecțiune larg raspandita, care afecteaza milioane de oameni la nivel global. Simptomele variaza, iar unii oameni le experimenteaza doar din cand in cand. Cu toate acestea, cineva care prezinta simptome timp de 6 luni sau mai mult poate avea tulburare de anxietate generalizata.Anxietatea…

Turcia se zbate intre inflația ridicata și șomaj. Ce șanse are Erdogan pentru un nou mandat?

13:30, 01.05.2023 - Președintele turc Recep Tayyip Erdogan si partidul sau nu stau prea bine in sondaje, inaintea alegerilor parlamentare și prezidențiale care vor avea loc pe 14 mai. Erdogan, care a dominat scena politica din Turcia timp de 20 de ani, se confrunta cu critici pentru modul in care guvernul a abordat consecințele…

Cel mai bun inlocuitor pentru zahar: este de 200 de ori mai dulce și oprește creșterea in greutate

19:30, 06.04.2023 - Nutriționiștii recomanda diferiți inlocuitori pentru zahar, mult mai puțin daunatori pentru sanatate. Din gama variata de oferte, cei mai mulți nutriționiști arata ca ștevia este dintre cei mai sanatoși indulcitori, informeaza Pinkvilla.com, care ofera cinci argumente pentru aceasta planta.Oamenii…

TOP 10 cele mai hranitoare alimente din lume

17:25, 23.03.2023 - Nutritionistii au realizat un top cu cele mai bune alimente dupa analizarea a peste 1.000 de legume si fructe in stare cruda.  Cartof dulce (86 calorii/100 g. Aceasta leguma contine din belsug betacaroten, un antioxidant redutabil, care scade incidenta cancerului). Smochine (259 de calorii/100 g.Consumate…


Ce parere ai despre aceasta stire?