Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce soluţii au autorităţile în privinţa liberalizării gazelor: o scumpire de 10% din vară, în locul uneia de 17% din aprilie, aşa cum ceruse FMI

Publicat:

„Este o propunere de 58 de lei pe MWh, fata de 53,3 lei pe MWh cat este acum. Aceasta va fi propunerea noastra, impreuna cu Guvernul. Va ramane pana la 1 aprilie anul viitor. Noi am solicitat sa nu mai facem majorari trimestrial, pentru ca este greu, complicat de calculat“, a spus Havrilet, prezent la un forum pe teme de energie, potrivit Agerpres.ro.   Acesta a subliniat ca pretul gazelor ar putea scadea odata cu intrarea in consum a gazelor din . „Noi consideram ca pretul gazului va scadea odata cu accederea in consum a cantitatilor din “, a mai spus Havrilet.  …

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Are Romania o strategie de a folosi gazele din Marea Neagra? Ce a raspuns o directoare din Ministerul Economiei

13:55, 27.05.2024 - Mirona Daia, director de Politici Industriale din Ministerul Economiei, a fost intrebata la o conferința daca Romania are o strategie pentru a folosi gazele care vor fi extrase din Marea Neagra de OMV Petrom și Romgaz incepand cu anul 2027, iar din raspunsul ei reiese ca nu exista un astfel de plan…

Chiritoiu, Consiliul Concurentei: Asteptarea este ca in doi ani Tarom sa devina o companie profitabila. Statul roman nu mai are voie sa dea alti bani Tarom

19:55, 25.05.2024 - ”Ar trebui sa le ajunga (bani primiti ca ajutor de stat, n.r.). Tarom a avut pierderi de sute de milioane de euro. Acum este intr-un program de restructurare. Primeste 100 de milioane de euro din partea statului pentru acest program de restructurare. Mare parte din bani au fost dati deja ca ajutor de…

Executivul a aprobat un ajutor pentru compania TAROM de 471 milioane lei, echivalentul a circa 94,67 milioane euro

16:55, 23.05.2024 - Aceasta decizie este luata in contextul in care in data de 29 aprilie 2024, Comisia Europeana a aprobat planurile Romaniei de a acorda companiei TAROM un ajutor de restructurare, in temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, mai arata comunicatul de presa al Guvernului. Prin actul normativ a fost…

Romania va continua sa sprijine Ucraina "cu toate puterile". Anunțul premierului Marcel Ciolacu

15:05, 23.05.2024 - El a adaugat ca Romania isi propune sa fie unul dintre "cei mai importanti" actori ai procesului de reconstructie a Ucrainei."Din pacate, dupa mai bine de doi ani de la declansarea agresiunii oribile a Rusiei, se repeta zilnic aceleasi scene dramatice (...) - oameni morti, valuri de refugiati ucraineni…

Gorj: Au inchis termocentrala și fac reparații

05:45, 17.04.2024 - Un amplu program de reparații va fi demarat la una din termocentralele din Complexul Energetic Oltenia. Se are in vedere achiziția a zeci de truse de taiere autogen și reductori sub presiune. Alte echipamente vor intra in perioada imediat urmatoare in dotarea echipelor de mentenanța și reparații. Zeci…

Premierul Marcel Ciolacu, despre deschiderea Targului Green Energy Expo & Romenvirotec si Forumului International de Mediu: Guvernul Romaniei demonstreaza un angajament ferm in protejarea mediului si in promovarea unui mod de viata mai durabil

16:55, 11.04.2024 - Guvernul Romaniei, prin Cancelaria Prim-Ministrului si Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, contribuie activ la cel mai mare targ de energii regenerabile si protectia mediului din Romania – Green Energy Expo & Romenvirotec si Forumul International de Mediu, care au debutat astazi, la Bucuresti,…

Guvernul modifica plafoanele pentru tarifele la gaze și energie electrica

13:00, 28.03.2024 - In debutul ședinței de Guvern de astazi, 28 martie 2024, premierul Marcel Ciolacu a anuntat modificarea plafoanelor la energie și gaze pentru consumatorii persoane fizice și juridice. „Le-am promis romanilor ca menținem plafonarea prețurilor la energie și gaze pana in primavara lui 2025. Azi, facem…

De ce ar putea o schema de sprijin de 3 miliarde de euro sa bulverseze piața energiei din Romania, timp de 15 ani / Ce sunt contractele pentru diferența

14:00, 11.03.2024 - In plin boom al investițiilor in energia regenerabila, Comisia Europeana a aprobat, pentru Romania, o noua schema de finanțare, de 3 miliarde de euro, pentru proiecte noi in fotovoltaice și eoliene. Sunt bani care vor finanța contracte pentru diferența (CfD), prin care prețul energiei electrice va fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?