Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce sisteme de rachete de ultimă generaţie primesc militarii români în 2021

Publicat:

Anul 2021 va fi unul important pentru (MApN) fiindca vor intra in exploatare echipamente de lupta moderne, contractate prin programele esentiale de inzestrare. Este vorba despre bateriile de rachete Patriot, HIMARS si NSM, adica de capabilitati de lovire sol-aer, sol-sol si sol-nava.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radu Tudor: "Romania poate trimite in Ucraina muniție pentru sisteme Patriot. Cred ca in foarte scurt timp vom vedea victorii importante ale Kievului"

11:46, 25.04.2024 - Analistul militar Radu Tudor a explicat, intr-o intervenție recenta la radiodifuziunea publica, felul in care ajutorul american promulgat de președintele Joe Biden va schimba situația pe frontul razboiului din Ucraina.

Deputatul Vasile Nagy: Tot respectul nostru pentru militarii romani din Forțele Terestre

11:05, 23.04.2024 - La 23 aprilie sarbatorim Ziua Forțelor Terestre. Sarbatoarea coincide cu marele praznic creștin al Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, Purtatorul de Biruința. Astazi este momentul sa ne aratam respectul fața de toți cei care slujesc sub Drapel in randul Forțelor Terestre ale Armatei Romane. „Ziua de 23…

Ministerul Apararii: „Drone observate de militarii Bazei Aeriene 57 Mihail Kogalniceanu in apropierea aeroportului”

16:40, 16.04.2024 - Reprezentantii Ministerului Apararii Nationale au declarat ca luni, in intervalul 22.30 - 00.30, personalul aflat in serviciul de paza in cadrul Bazei 57 Aeriene Mihail Kogalniceanu a raportat prezenta in aer, in zone din apropierea Aeroportului International „Mihail Kogalniceanu”, a unui sistem aerian…

Amenzi uriașe pentru rezerviștii care nu se prezinta la Ordin, in unitațile militare: „Prea mari pentru romani!”

16:30, 09.04.2024 - Rezerviștii care nu se prezinta in unitațile militare, conform ordinului de chemare transmis de Ministerul Apararii Naționale, risca amenzi de aproape 4.000 de lei. Un amplu exercițiu de mobilizare al militarilor rezerviști se desfașoara saptamana aceasta in județele Braila și Galați.

Militarii moldoveni, romani și americani participa la exerciții in Rep. Moldova. Care este scopul instruirilor

12:11, 01.04.2024 - Militarii moldoveni, romani și americani participa la exercițiul multinațional „JCET-2024”, acesta avand loc in perioada 1-19 aprilie pe poligoanele Armatei Naționale a Rep. Moldova, potrivit reprezentanților Ministerului moldovean al Apararii.

EXCLUSIV. Armata pregatește ratiile de lupta. Ce vor manca militarii romani in caz de razboi

10:00, 14.02.2024 - Ministerul Apararii a lansat o procedura de achiziție de hrana pentru soldați. Armata vrea sa cumpere „rații individuale de lupta”, bugetul total alocat ajungand la aproape 1.500.000 de euro.  Ministerul Apararii Naționale (MApN) a lansat o licitație pentru achiziționarea de rații individuale de lupta,…

Cine sunt militarii romani care au murit in infernul din Congo. Erau mercenari in gruparea condusa de un fost luptator in Legiunea Straina

17:10, 09.02.2024 - Militarii romani care au murit in Congo, in timpul atacurilor rebelilor asupra trupelor guvernamentale, erau mercenari in gruparea condusa de fostul luptator in Legiunea Straina, Horatiu Potra.

18 troleibuze, dotate cu sisteme de informare de ultima generație: Pe ce rute pot fi intalnite

21:15, 31.01.2024 - 18 troleibuze au fost dotate cu sisteme de informare de ultima generație. La ora actuala, acestea sunt instalate in 10 troleibuze articulate de tip Solaris Trollino 18, iar in viitorul apropiat urmeaza montarea in alte 8 vehicule de model diferit, anunța primarul capitalei, Ion Ceban.


Ce parere ai despre aceasta stire?