Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce sacrificii face Bassam Dabbas pentru a merge în vacanță: „Acolo îmi place...” / VIDEO

Publicat:

In exclusivitate pentru , a vorbit despre sacrificiile pe care le face pe parcursul anului pentru a merge in vacanța vara. An de an, hairstylist-ul vedetelor alege sa mearga in Mykonos, pentru a petrece cateva zile de relaxare acolo. Iata ce declarații a facut acesta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum au sarbatorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, in Dubai: „Nu am apucat sa...”. Și-au planificat vacanța din timp

23:36, 25.04.2024 - Dinu Maxer și iubita lui și-au dorit sa plece in vacanța in Dubai, de ziua ei de naștere, dar planurile le-au fost date peste cap de ploile care au creat haos pe strazi și in aeroport. Cei doi au revenit, de curand, in Romania și au povestit prin ce au trecut in vacanța.

Xtra Night Show. Erika Isac, despre impactul pe care l-a avut piesa "Macarena" asupra ei. Ce spune despre valul de hate: "Imi place sa nasc controverse..." / VIDEO

10:05, 25.04.2024 -  Erika Isac a intrat in atenția publicului larg odata cu lansarea piesei Macarena, melodie ale carei versuri au starnit numeroase reacții și controverse. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, artista a vorbit despre impactul pe care l-a avut pentru ea piesa devenita celebra.

Vacanța de Vedeta. Ce face Geanina Ilieș de fiecare data cand merge in vacanța. Prezentatoarea TV, momente speciale alaturi de fiul ei: „Imi place sa...” / VIDEO

16:45, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a dezvaluit ce face de fiecare data cand merge in vacanța. Indragita prezentatoare TV a petrecut momente speciale alaturi de fiul ei, in Barcelona. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Vacanța de Vedeta.

Ema Uta și Alex Bodi, o noua vacanța de lux! Ce destinație ideala au ales cei doi indragostiți / FOTO

14:50, 29.03.2024 - Ema Uta și Alex Bodi au plecat intr-o noua vacanța intr-o destinație de lux. Cei doi sunt mari iubitori ai locurilor exotice, iar destinația trebuia sa indeplineasca cateva criterii importante pentru ei. Make-up artistul le-a aratat fanilor cateva imagini de vis cu apa de culoare turcoaz din Maldive,…

Xtra Night Show. Iasmina Hill, vacanța de coșmar alaturi de copii și soțul milionar. Prin ce peripeții au trecut in Mexic: „A trebuit sa...”

13:26, 26.03.2024 - Au crezut ca vor avea o vacanța de vis, dar lucrurile nu au stat deloc așa, din contra. Iasmina Hill și soțul, impreuna cu cei doi copii, au mers pe cel mai scump vas de croaziera din lume, dar au dat de probleme.

Obiceiul la care Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu renunța nici in vacanța. Ce fac cei doi indragostiți / FOTO

09:40, 24.03.2024 - Exista un obicei la care Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu pot renunța nici macar atunci cand se afla in vacanța. Cei doi indragostiți țin cont de aspectul lor fizic, astfel ca acest lucru este foarte important pentru ei. Iata ce fac vedeta și omul de afaceri in Dubai!

Luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine. Unde poti pleca in vacanta cu mai putin de 15 euro

22:35, 16.03.2024 - Dupa cum bine se știe, Ryanair este principala companie aeriana low-cost din Europa, și la inceputul lunii ianuarie anunța ca lanseaza noi zboruri din 10 țari. Pe langa aceste noi zboruri, vorbim și de luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine.

Care sunt destinațiile de vacanța preferate ale romancelor in 2024?

18:55, 09.03.2024 - Care sunt destinațiile de vacanța preferate ale romancelor in 2024? Care sunt destinațiile de vacanța preferate ale romancelor in 2024? Romancele care isi rezerva excursii prin platforme de calatorie prefera sa-si petreaca vacanta in Italia, Grecia sau Spania, iar valoarea medie a acestor sejururi este…


Ce parere ai despre aceasta stire?