Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să torni în apa în care fierb sarmalele. Secretul marilor chefi bucătari din România. Așa vor avea un gust unic

Publicat:

Sarmalele nu lipesc niciodata de pe masa de sarbatori. Preparatul tradițional se numara printre cele mai populare și cele mai gustoase. Exista anumite trucuri de la cei mai mari chefi pe care trebuie sa le incercați, astfel incat sarmalele sa aiba un gust delicios. Ce sa pui in apa in care fierb sarmalele pentru un gust deosebit De sarbatori, romanilor nu le lipsesc niciodata sarmalele, pe langa alte bucate tradiționale. Ne aflam in perioada in care gospodinele petrec ore in șir in bucatarie pentru ca de pe masa de Craciun sa nu lipseasca nimic. Cand vine vorba despre sarmale, este bine sa folosiți…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Leacul nemțesc pentru curațarea arterelor, reducerea nivelului de colesterol si cresterea sistemul imunitar

17:51, 20.05.2024 - Reteta este simpla și accesibila, fiind compusa dintr-un amestec de ingredientele naturale și aromate. Acest amestec este suficient pentru a detoxifica ficatul și pentru a imbunatați imunitatea, facandu-l perfect pentru cei care cauta un mod natural de a-și menține sanatatea. Daca aveți probleme cu…

Sarmalele - preparatul culinar cu o diversitate de retete si denumiri

07:41, 28.04.2024 - De post sau cu carne, cu cartofi sau cu urda, cu pasat sau cu razalai, in foi de varza, leustean, loboda, macris sau podbal, in frunza de tei sau de dud, sarmalele sunt, in Romania, un preparat culinar cu o diversitate de retete si denumiri, precum piroste, curechi, purcei, galuste, papusi, pumni, broboade…

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta de placinte umplute cu varza calita. Preparatul de post pe care il gateau bunicile

10:15, 03.04.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și vrei sa te bucuri de un preparat gustos de post, atunci pregatește rețeta de placinte umplute cu varza calita. Este o mancare pe care o gateau bunicile și cu siguranța iți va aduce aminte de copilarie. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tocanița ungureasca cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cina in familie

09:00, 12.03.2024 - Rețeta de mai jos este una delcioasa, care se prepara simplu. Ai nevoie de cateva ingrediente, iar tocanița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alaturi de o garnituta, precum cartofi sau mamaliga.

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…


Ce parere ai despre aceasta stire?