Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să pui întotdeauna în țuica fiartă ca să iasă cu o aromă intensă. Cele două ingrediente care o parfumează și îi dau un gust mai bun

Publicat:

Țuica este una dintre cele mai iubite bauturi alcoolice tradițional romanești, pe care majoritatea țaranilor știu sa o pregateasca. Este o bautura obținuta prin fermentarea și distilarea sucului de fructe, in special de prune sau mere, pe care mulți o prefera fiarta in sezonul rece. Cum se pregatește țuica fiarta, dar și efecte terapeutice nebanuite […] The post Ce sa pui intotdeauna in țuica fiarta ca sa iasa cu o aroma intensa. Cele doua ingrediente care o parfumeaza și ii dau un gust mai bun appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa pui in sarmalele murate pentru o aroma divina. Cum se fac, sunt un deliciu și ușor de preparat

23:10, 24.04.2024 - Sarmalele sunt unul dintre cele mai iubite preparate. Majoritatea oamenilor cunosc doar rețeta clasica, de sarmale fierte și, ulterior, puse la cuptor. Te-ai gandit, insa, ca ele pot fi și murate? Cum se pregatesc și ce ingredient le da o aroma de-a dreptul speciala. Totul despre sarmalele murate Sarmalele…

Cum incorporezi corect pudra de cacao in deserturi. Tehnica prin care ii activezi aroma

00:05, 21.04.2024 - Daca iți plac deserturile cu cacao, trebuie neaparat sa descoperi aceasta tehnica prin care ii activezi aroma intensa la maxim. Multe gospodine incearca sa adauge ingrediente suplimentare prajiturilor sau torturilor, pentru a le da savoarea perfecta, fara sa știe ca, de fapt, secretul consta in altceva.…

De ce ar trebui sa iei intotdeauna doua valize identice in vacanța. Motivul surprinzator

18:46, 14.04.2024 - Cand mergem in vacanța, este foarte important sa fim organizați și sa punem in bagaj tot ce este nevoie. Foarte utile sunt sfaturile din partea specialiștilor, care ne ajuta sa avem un sejur de vis, in care sa nu ne lipseasca nimic. Un expert sugereaza sa luam doua genți la fel cand plecam intr-o excursie.…

Uita de lumanari sau parfumuri de camera! Ingredientele din bucatarie care iti parfumeaza casa imediat

16:15, 10.04.2024 - Cine nu iși dorește sa se bucure de o locuința frumos parfumata? De acum, nu vei mai avea nevoie sa scoți din buzunar sume maricele pentru produsele din comerț. Afla, din randurile de mai jos, care sunt ingredientele din bucatarie care iti parfumeaza casa imediat. Iți poți parfuma casa folosind ingrediente…

Cea mai ieftina reteta de chiftele de post. Ai nevoie de doar cateva ingrediente pe care le ai mereu in casa

10:15, 07.04.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, iata cea mai interesanta rețeta de post. Pregatește chiftele fara carne cu doar cateva in ingrediente, pe care sigur le gasești in casa. Se gatesc foarte ușor și repede și au un gust genial. Cele mai bune chiftele de post Postul Mare este o perioada de curațare trupeasca…

Ce legume sa pui in pamant langa ceapa. Aroma plantei va fi mult mai intensa, daca vei proceda așa

12:30, 05.03.2024 - Cand cultivi ceapa, trebuie sa acorzi o atenție deosebita daunatorilor ce o pot ataca. Agenții patogeni se pot transmite cu ușurința de la o leguma la alta, mai ales daca fac parte din aceeași familie. Playtech Știri iți explica ce legume sa plantezi langa ceapa, pentru a te bucura de o recolta sanatoasa.…

Cum sa tai usturoiul, in funcție de intensitatea pe care vrei sa o aiba. Trucuri utile pentru gospodine

13:05, 08.02.2024 - Ești o fana a usturoiului? Playtech Știri iți explica in materialul de astazi cum trebuie sa gatești cațeii de usturoi pentru a oferi preparatului aroma dorita. Intensitatea sa poate atinge niveluri diferite, de la aroma slaba la aroma medie și aroma intensa. Cum trebuie sa procedezi. De ce este usturoiul…

Ai preparat greșit șnițelele pana acum. Cum se fac corect, ce ingrediente trebuie sa folosești

18:35, 01.02.2024 - Șnițelele sunt un fel de mancare cunoscut in intreaga lume, insa multe gospodine prefera sa-l gateasca diferit fața de rețeta originala. Șnițelul clasic iși are originile in Austria și era preparat din carne de vițel și pesmet. Intre timp, șnițelul a ajuns sa fie preparat și din carne de pui sau porc.…


Ce parere ai despre aceasta stire?