Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să faci ca orezul să nu mai dea în foc. Secretul bucătarilor din restaurante

Publicat:

Ce sa faci ca orezul sa nu mai dea in foc. Fenomenul propriu-zis are legatura cu cantitatea de amidon eliberata de acest produs. Deși nu pare, orezul prezinta o cantitate semnificativa de amidon. Cum sa eviți situația in care mancarea da peste oala. Secretul bucatarilor din restaurante, explicat pe ințelesul tuturor gospodinelor. Motivul pentru care orezul […] The post Ce sa faci ca orezul sa nu mai dea in foc. Secretul bucatarilor din restaurante appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce ar trebui sa iei intotdeauna doua valize identice in vacanța. Motivul surprinzator

18:46, 14.04.2024 - Cand mergem in vacanța, este foarte important sa fim organizați și sa punem in bagaj tot ce este nevoie. Foarte utile sunt sfaturile din partea specialiștilor, care ne ajuta sa avem un sejur de vis, in care sa nu ne lipseasca nimic. Un expert sugereaza sa luam doua genți la fel cand plecam intr-o excursie.…

Motivul pentru care nimeni nu vrea sa cumpere aceasta casa. Ce ii sperie pe toti posibilii cumparatori

20:35, 04.04.2024 - Patru dormitoare, un living spațios, garaj și curte generoasa. Pe hartie, aceasta locuința ar trebui sa tenteze orice potențial cumparator, insa nu exista interes, proprietarul nu a primit vreo oferta. Motivul pentru care nimeni nu vrea sa cumpere aceasta casa devine evident, daca privim imaginile din…

Nu mai consuma orezul dupa ce l-ai tinut in frigider! Motivul pentru care trebuie aruncat imediat dupa gatire

17:40, 27.03.2024 - Daca ai ținut orez la frigider, mai ales pentru cateva zile, dupa ce l-ai gatit, renunța sa-l mai consumi. Specialiștii in domeniul nutriției spun ca in astfel de cazuri preparatul trebuie aruncat imediat. Prezinta un pericol iminent. Te poți imbolnavi grav, daca nu ești atent la acest detaliu. Toate…

Atenție: Motivul pentru care nu ar trebui sa mananci niciodata orez refrigerat

08:21, 21.03.2024 - Mancarea de orez poate deveni un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor periculoase, cum ar fi Bacillus cereus, daca este pastrata in condiții necorespunzatoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca orezul gatit conține sporii bacteriei Bacillus cereus, care pot supraviețui gatirii și se pot inmulți…

Roxana Ciuhulescu a refuzat ofertele producatorilor de la Antena 1. Motivul pentru care sportiva nu a participat la reality-show-urile propuse VIDEO EXCLUSIV

12:20, 15.03.2024 - Fosta concurenta de la Suvivor 2022 a primit propunerea producatorilor de la Antena 1 de a participa la cele mai urmarite reality-show-uri, dar a refuzat! Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania ne-a oferit un interviu exclusiv despre recuperarea fiicei sale, dar ne-a vorbit și despre provocarile…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Nu mai pune lapte sau apa in piure! Ingredientul care il face mult mai bun si mai cremos decat la restaurant

15:35, 01.03.2024 - Secretul celui mai bun piure de cartofi nu sta in lapte sau unt. Totul are legatura cu modul in care legi ingredientele intre ele, pentru a forma o compoziție cremoasa. Afla in randurile de mai jos ce trebuie sa pui in cartofi pentru ca rezultatul final sa fie ca la restaurant. Secretele unei porții…


Ce parere ai despre aceasta stire?