Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să adaugi în compoziția cârnaților de casă ca să pufoși și gustoși. Ingredientul care le de textura perfectă

Publicat:

Sarbatorile de iarna se apropie cu pași repezi, iar gospodinele incep deja sa-și procure rețetele și ingredientele necesare pentru pregatirea bucatelor pe indelete. Exista multe preparate tradiționale pe care gospodinele aleg sau nu sa le aiba pe masa de Craciun, dar unul cu siguranța este nelipsit: carnații de casa. Pentru a avea un astfel de […] The post Ce sa adaugi in compoziția carnaților de casa ca sa pufoși și gustoși. Ingredientul care le de textura perfecta appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa adaugi in mujdei la final ca sa iasa cremos. Ingredientul la care nu te-ai fi gandit schimba tot gustul

21:56, 25.04.2024 - Pus peste un preparat din pește sau o porție de cartofi prajiți, fierți sau peste niște ardei copți, va transforma mancarea din farfurie intr-un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Nu pare greu de facut, secretul succesului este un pas simplu. Afla, din randurile de mai jos, ce ar trebui sa adaugi…

Dovlecei pane de post ireal de gustoși. Ingredientul secret pe care sa il adaugi

13:25, 23.04.2024 - Daca nu ai incercat pana acum aceasta rețeta de dovlecei pane de post ireal de gustoși, postul Paștelui este momentul ideal pentru a o face. Este un preparat atat de delicios, incat vei continua sa il faci chiar și in afara postului. Dovleceii sunt gustoși și foarte ușor de preparat. In plus, pot fi…

Ce pun gospodinele din Moldova in aluatul gogoșilor de post. Ingredientul care le transforma intr-un deliciu

18:25, 18.04.2024 - Este binecunoscut faptul ca in Moldova mancarea este delicioasa, atat cea de post, cat și cea de dulce. Daca te intrebi ce pun gospodinele din Moldova in aluatul gogoșilor de post, atunci trebuie sa le cunoști secretul ca sa poți recrea aceasta rețeta delicioasa de post. Gogoșile iți vor ieși pufoase,…

Cum pregatesc gospodinele din Ardeal cartofii țaranești de post. Ingredientul care le transforma total gustul

17:15, 17.04.2024 - Cum sa pregatești cartofi țaranești ca in Ardeal, potriviți pentru perioada de post. Ce ingredient sa folosești pentru a transforma gustul legumelor in unul cu totul savuros. O poți face in ciuda restricțiilor. Cat de simplu este sa prepari cartofii țaranești Uneori, un preparat simplu e mai bun decat…

Nu mai pune margarina in piureul de post! Ingredientul care il face gustos, asa faceau gospodinele pe vremea lui Ceausescu

14:45, 21.03.2024 - Nu mai pune margarina in compoziția de tuberculi fierți! Poți apela la ingredientul pe care il foloseau gospodinele din Romania pe vremea lui Nicolae Ceaușescu pentru a oferi aroma preparatului. Cum trebuie sa procedezi ca sa pregatești piure de post ca in comunism. Piureul de cartofi, o mancare de…

Ingredientul pe care trebuie neaparat sa il adaugi in compoziția pentru blatul prajiturii. Il face pufos și ușor de manevrat

23:16, 03.03.2024 - Toata lumea iși dorește un blat pufos și cu care se lucreaza ușor, in momentul in care gatește o prajitura. Iata ce ingredient trebuie sa adaugi ca sa iasa exact așa cum vrei, fara sa se rupa. Multe gospodine apeleaza la aceste trucuri, care nu dau greș niciodata.

Ingredientul pe care este bine sa il adaugi in compozitia de chec. Secretul gospodinelor pentru un gust deosebit al desertului

09:00, 14.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata care este ingredientul secret pe care este bine sa il adaugi in…

Ingredientul pe care nu trebuie sa il mai adaugi in compoziția de clatite. Le face lipicioase și le afecteaza aroma

00:05, 04.02.2024 - Clatitele pufoase sunt pe placul tuturor și au o aroma perfecta. Insa, de cele mai multe ori, acestea ies lipicioase și cu un gust neplacut. Totul se intampla din cauza unui ingredient nepotrivit, pe care aproape toata lumea il adauga, dar la care trebuie sa renunți.


Ce parere ai despre aceasta stire?