Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, episodul 10, sezonul 5. Măștile concurenților au căzut! „Ești un fals! Mă sufoci!”

Publicat:

Ce s-a intamplat la , episodul 10, sezonul 5. A fost ediția in care maștile barbaților care au venit in Thailanda, convinși ca pot trișa la testul Insula iubirii, au cazut.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Bravo, tata! Rezumat episodul 7, sezonul 2, din 31 martie. Gioni reunește trupa Lucky Boys intr-o noua varianta

01:06, 01.04.2024 - In al șaptelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni merge la Dan Bursuc pentru sfaturi, dar și cum trupa Lucky Boys s-a reunit. Cele mai noi episoade din noul sezon al serialului le vezi pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Cum iși surprinde Radu Valcan soția, de la mii de kilometri distanța. „Mi-a trimis Adela poza asta. Probabil și-a dorit sa ma fiarba puțin”

12:11, 11.03.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu sunt casatoriți din 2015 și au impreuna trei baieți. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide și admirate cupluri din showbiz, iar casnicia lor este exact așa cum au visat. In aceasta perioada, Radu este plecat departe de familie, pentru a filma un nou sezon al emisiunii…

Power Couple Romania, 28 februarie 2024. Reacția concurenților cand au aflat ce trebuie sa faca pentru suma de 2000 de Euro: „Ceva rau!” / VIDEO

20:45, 28.02.2024 - A inceput o noua ediție a emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu! Episodul din aceasta seara, de pe data de 28 februarie 2024, a adus o noua proba grea pentru vedete. Iata care a fost reacția concurenților cand au aflat ce trebuie sa faca pentru suma fabuloasa de 2000 de Euro!

Asia Express sezonul 7. Doi moroseni, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, pornesc per Drumul Zeilor

12:55, 26.02.2024 - Cel mai dur reality-show al momentului schimba din nou continentul. Asia Express va duce noua perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar cateva dintre provocarile…

Incep filmarile pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Valcan a ajuns deja in Thailanda

12:41, 26.02.2024 - Insula Iubirii se pregateste sa primeasca noi cupluri curajoase si determinate sa traiasca experienta vietii lor, in cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de indragostiti.

Radu Valcan, anunțul facut despre un nou sezon „Insula iubirii”: „Nimeni nu se uita, dar toata lumea știe despre ce este vorba in emisiune”

11:45, 06.02.2024 - Radu Valcan a vorbit intr-un interviu pentru ego.ro despre noul sezon „Insula iubirii”. Soțul Adelei Popescu a marturisit ca in acest an familia nu-l va insoți in Thailanda, acolo unde se filmeaza show-ul de la Antena 1.Radu Valcan obișnuia sa iși ia cu el familia in Thailanda, acolo unde filmeaza pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?