Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce rochii de mireasă cu dantelă se poartă în 2014

Publicat:

Dantela in partea de sus a rochiei

Dantela poate fi folosita pentru a imbina armonios modelele rochii de mireasa clasice cu cele moderne.

Dantela in partea de sus poate fi folosita pentru a compune manecile lungi - un trend al anului 2014 -, sa acopere intreg decolteul sau doar o parte ori sa diferentieze topul de fusta bufanta.

Dantela in compozitia fustei

O rochie de mireasa ce respira eleganta este cea care are pe fusta insertii de dantela, fie prelungite din partea superioara a rochiei, fie doar adaugate pe fusta pentru un plus de efect.

Rochii de mireasa in totalitate

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

De unde provine expresia „pestele de la cap se impute”. Este des folosita, dar putini romani ii stiu povestea

09:40, 02.05.2024 - Este un proverb popular vechi, ce poate starni amuzamentul, dar a carui origine este un mister pentru cei mai mulți romani. Afla, din randurile de mai jos, de unde provine expresia „pestele de la cap se impute”. Are o poveste interesanta. Un proverb vechi, dar invaluit in mister Colecția de zicale și…

GUR anunța o noua lovitura data Rusiei - O conducta petroliera folosita de rusi in scopuri militare

16:05, 06.04.2024 - Direcția Principala de Informații (GUR) a Ministerului Apararii de la Kiev a anunțat, sambata, ca, in regiunea rusa Rostov, a fost aruncata in aer o conducta folosita de rusi pentru pomparea produselor petroliere in cisterne in scopuri militare, noteaza Ukrinform, potrivit Rador Radio Romania.

Metoda folosita de un spargator de case roman pentru a-și masca faptele. A fost depistat in urma anchetarii unui incendiu

11:00, 19.03.2024 - Un barbat din județul Galați a incendiat mai multe case. El este banuit ca a dat foc imobilelor pentru a acoperi furturile pe care le-a facut. Piromanul a fost reținut de polițiști, iar acum este cercetat pentru „infracțiunile de furt calificat, distrugere prin incendiere și violare de domiciliu”

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Mireasa, sezon 9. Mama lui Dediș nu o place pe Delia. Care e motivul: „Lui ii trebuie o fata simpla!”

12:40, 20.02.2024 - Mama lui Dediș a ținut sa intre in direct și sa-i spuna fiului ca nu i-a placut evoluția lui de pana acum in sezonul 9 Mireasa. Chiar daca a spus ca nu vrea sa-l influențeze, doamna Mihaela a precizat ca nu o place pe Delia.

Alegerea stilului potrivit pentru miresele supraponderale

13:25, 19.02.2024 - 1. IntroducereAlegerea rochiei perfecte pentru o mireasa de marime mai mare poate fi o provocare, dar cu un pic de planificare și cercetare, veți putea gasi stilul potrivit care sa va puna in valoare forma corpului și sa va faca sa straluciți in ziua nunții voastre. Exista o varietate de opțiuni minunate…

Daria Gușa: „Taylor Swift, recrutata de Soros pentru a fi folosita de catre Deep State in alegerile din 2024!”

10:41, 18.02.2024 - Deoarece o studiez demult pe Taylor Swift, convingandu-ma astfel ca vedeta este un produs al Deep State-ului american, prezint azi esențialul despre ea, cu concluzia ca Swift e un instrument folosit pentru manipularea in masa a tinerilor de azi, fiind pregatita sa joace politic serios, nu doar in SUA,…


Ce parere ai despre aceasta stire?