Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce relație a avut prințul Philip cu Lady Diana. Se spune că l-ar fi presat pe Charles să se căsătorească

Publicat:

Inainte de intrarea lui in , a fost protagonista celul mai mare scandal al monarhiei, creat in jurul divorțului ei și al prințului Charles. Un rol important in acest controversat scandal l-a avut printul consort Philip, socrul Dianei și cel care a murit vineri, la varsta de 99 de ani. Iata ce relație aveau prințul Philip și !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medic in Franța, Lavinia a venit in țara ca sa se casatoreasca in costum popular

07:05, 22.04.2024 - Intr-o zi insorita de primavara, orașul Bacau a fost marturie a unei uniuni speciale intre doua suflete din doua colțuri diferite ale lumii. Lavinia, o absolventa stralucita a Colegiului Gheorghe Vranceanu, acum medic de obstetrica și ginecologie in Franța, și Charles, cetațean francez și medic pediatru,…

VIDEO. Scandal la un liceu din Capitala. Profesor de 62 de ani, acuzat ca are o relație cu o eleva

13:01, 11.04.2024 - Un profesor de 62 de ani din Capitala este acuzat ca are o relație cu eleva de 18 ani. Relația a ieșit la iveala dupa ce in mediul online a aparut o filmare in care fata, care invața la un liceu din Sectorul 2, apare alaturi de cadrul didactic. Profesor de 62 de ani din […] The post VIDEO. Scandal la…

Cristian Gațu, divorț cu scandal, la 79 de ani. Legendarul handbalist, banuit de o relație cu "menajera"

16:26, 25.03.2024 - Fostul sportiv, azi in varsta de 79 ani, a decis sa puna capat mariajului cu consoarta originara din Beius pe motiv ca, dupa un atac vascular cerebral suferit in timpul pandemiei, vede altfel viata si nu mai suporta cicalelile ei, scrie eBihoreanul. In realitate, dupa cum a aflat sursa citata, Gatu…

Scandal uriaș: O polițista este acuzata ca avea o relație cu un interlop și o aventura cu șeful ei casatorit, in același timp

11:25, 08.03.2024 - O polițista de 24 de ani, acuzata ca ar fi avut o relație amoroasa cu un interlop, a fost trimisa in judecata in Marea Britanie pentru mai multe incalcari grave ale codului profesiei. Cercetarile au stabilit ca, in același timp, tanara avea o aventura și cu șeful ei direct, un barbat casatorit.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

22:11, 04.02.2024 - Continue reading Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa” at Info real.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.

Scandal șocant in Anglia: antrenorul acuzat ca a traumatizat o jucatoare pana la sinucidere, dat afara dupa ce ar fi avut o relație cu o minora din echipa: „Un pradator!”

08:25, 04.02.2024 - Jonathan Morgan (35 de ani) a fost demis de Sheffield United, locul 8 din liga a doua feminina din Anglia. Antrenorul e acuzat ca ar fi avut o relație secreta de aproape 3 ani cu o jucatoare minora. Jonathan Morgan e implicat intr-un nou scandal in Anglia. ...

Scandal in Ucraina: Zelenski il demite pe șeful armatei, Valeri Zalujnii

08:45, 03.02.2024 - Guvernul ucrainean a informat Casa Alba ca intenționeaza sa il demita pe comandantul militar suprem al țarii care controleaza razboiul impotriva forțelor de ocupație ruse, au declarat vineri doua surse bine informate citate de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?