Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce putem face cu codițele de cireșe. Beneficiile de care nu știai

Publicat:

Dupa recoltarea cireșelor, se indeparteaza codițele, se spala, se lasa sa se scurga și sa se usuce, intinse la soare.Dupa finalizarea procesului de uscare, poți sa pastrezi cozile in saci/pungi de hartie sau de panza. Poți folosi și recipiente inchise ermetic.Cozile de cireșe au urmatoarele proprietați:curata rinichiiajuta la scaderea colesteroluluiajuta la menținerea sanatații ficatuluipurifica sangelereduc durerile și au efect calmantajuta la slabitCum prepari ceai de cireșePentru a prepara un ceai din cozi de cireșe poți proceda astfel:pui la fiert 250 ml apacand clocotește, adaugi 2 linguri…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Știai care sunt beneficiile laptelui de magarița? Unde poate fi gasit in zona Turda-Campia Turzii?

13:30, 27.03.2024 - Laptele de magarița este foarte bogat in nutrienții esențiali pentru organismul uman, fiind asemanat de cercetatori cu laptele matern. Laptele de magarița este cunoscut inca din antichitate pentru beneficiile sale unice pentru sanatate. Parintele medicinei Hipocrate recomanda laptele de magarița pentru…

Rudraksha, un secret vechi de secole al spiritualitații orientale. Promite sa ofere protecție și echilibru VIDEO

14:50, 15.03.2024 - Aceste fructe sunt considerate sfinte in tradițiile spirituale hinduse și budiste și sunt folosite in mod tradițional pentru a crea manunchiuri de margele sau coliere. Ceea ce face atat de special este textura și forma sa distinctiva, avand adesea striuri și proeminențe, ceea ce ii confera un aspect…

Luna Noua Misterioasa in Pești, 10 martie 2024: Ce rani profunde iși gasesc vindecarea

14:46, 09.03.2024 - Luna Noua in Pești din 10 martie – semnificație spiritualaVa fi o schimbare de energie pe care o poți simți in zilele care preced și urmeaza iluminarii maxime atunci cand Luna Noua in Pești are loc pe 10 martie.Din punct de vedere astrologic, Lunile noi reprezinta renașterea, inceputurile și ciclurile.…

„Nu sunt imbatabili, așa putem sa-i batem!” » Analiza lui Carțu inainte de Universitatea Craiova - Rapid: „Superficiali, și-au batut joc!”

19:36, 04.03.2024 - Sorin Carțu (68 de ani), fostul președinte al Universitații Craiova, a prefațat pentru GSP.ro partida dintre olteni și Rapid, programata in aceasta seara, ora 20:00. Un meci tare, CS Universitatea Craiova - Rapid, inchide etapa 29 din sezonul regulat al Superligii. Oltenii primesc vizita echipei de…

Avertisment! Spitalele sunt in ”situații limita”. E necesara o finanțare corespunzatoare

18:01, 26.02.2024 - Este necesara o finantare corespunzatoare a spitalelor, aflate  in prezent ”in situații limita”, pentru a asigura efectuarea unui act medical ”de calitate”, subliniaza  președintele CMMB, prof. univ dr. Catalina Poiana. Apelul Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB) adresat Casei Naționale…

Basarab Panduru nu are mila de FCSB: „Sa spuna mulțumesc pentru egal! A fost un meci foarte slab. Parca a venit pe jos la Cluj”

09:16, 20.02.2024 - Basarb Panduru a avut un discurs dur la adresa celor de la FCSB dupa prestația din meciul cu U Cluj, 0-0. Fostul internațional a criticat jocul echipei lui Elias Charalambous și spune ca, in condițiile in care U Cluj a ratat un penalty, FCSB ar trebui sa fie mulțumita cu punctul obținut pe Cluj Arena.…

Guvernatorul BNR: Deficitul trebuie sa fie finantat. Nu cred ca suntem o tara care sa ne putem juca cu finantarea deficitului

13:55, 15.02.2024 - Mugur Isarescu a fost intrebat joi, intr-o conferinta de presa, care ar fi riscurile daca ar fi luate noi masuri fiscal bugetare si daca este posibil sa fie introduse in acest an.  “Eu le citesc de la dumneavoastra din presa aproape zilnic, riscurile astea. Si dumneavoastra ma intrebati pe mine. Intrebati…

Florin Dragan, rectorul UPT: „La nivel national, numarul de studenți ce vor sa devina ingineri a scazut cu aproape 15% in ultimii zece ani. Asta deși pe piața muncii este o cerere imensa”

10:40, 09.02.2024 - Un raport privind starea invațamantului superior din Romania, realizat de Ministerul Educației, arata ca la facultațile de inginerie erau anul trecut inscriși 75.331 de studenți. In 2014 erau cu 11.000 mai mulți; Deși universitațile tehnice au reușit sa mențina in general cifrele de școlarizare, universitațile…


Ce parere ai despre aceasta stire?