Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce misiune misterioasă are un avion rusesc care a zburat la Washington FOTO

Publicat:

Un avion al Federației Ruse a fost surprins intr-un zbor ocolit de 7.833 de kilometri spre Washington. Motivul oficial servit de ruși ar fi preluarea unor diplomați ai Moscovei trimiși acasa de partea americana. Scepticii nu cred aceasta explicație.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion rusesc și unul american, filmate unul langa celalalt deasupra Stramtorii Bering

09:10, 04.05.2024 - Un avion rusesc și unul american, unul langa celalalt, au fost filmate dintr-un bombardier nuclear al Moscovei . Imaginile au fost surprinse deasupra Stramtorii Bering, care desparte Rusia de Statele Unite.

Fiasco in chestiunea petrolului rusesc

17:55, 30.04.2024 - Un grup de companii de asigurare occidentale atentioneaza ca plafonarea tarifara asupra petrolului rusesc a devenit imposibil de aplicat si a avut ca efect doar cresterea numarului navelor petroliere care se adauga flotei-fantoma ce livreaza petrol rusesc la preturi peste plafonul impus de grupul celor…

Polonia ridica miza și amenința Rusia: 'Un atac rusesc asupra NATO s-ar solda cu o infrangere a Moscovei!' (VIDEO)

19:55, 25.04.2024 - Un atac al Rusiei asupra NATO s-ar incheia cu o infrangere pentru Moscova, dar NATO trebuie sa-si sporeasca apararea, a declarat joi ministrul polonez de externe, Radek Sikorski, intr-un discurs tinut in Parlament, relateaza Associated Press, informeaza News.ro.

Stoltenberg a zburat cu un avion de lupta german deasupra Marii Baltice: Am vazut cum e protejat spațiul aerian al NATO

18:15, 25.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a scris joi, pe platforma X, ca a zburat cu un avion de lupta german deasupra Marii Baltice. El susține ca astfel a fost „martor direct la modul in care forțele aeriene germane ajuta la protejarea spațiului aerian al Aliantei Nord-Atlantice”. 

SUA indeamna Ucraina sa inceteze atacurile asupra infrastructurii energetice a Rusiei

19:05, 22.03.2024 - Statele Unite au indemnat Ucraina sa inceteze atacurile asupra infrastructurii energetice ruse, avertizand ca atacurile cu drone risca sa provoace represalii si cresterea pretului petrolului la nivel global, a dezvaluit vineri Financial Times, citand persoane familiarizate cu acest subiect, potrivit…

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Transnistria cere independența regiunii și vrea ajutorul și protecția Rusiei

15:01, 28.02.2024 - Potrivit unui draft al rezolutiei, care circula anterior pe canalele Telegram, Congresul al VII-lea a decis „sa se adreseze” Consiliului Federatiei si Dumei de Stat a Rusiei, cele doua camere ale parlamentului rus, „cu rugamintea de a intreprinde masuri in vederea protejarii Transnistriei in conditiile…


Ce parere ai despre aceasta stire?