Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce investigații periodice sunt recomandate femeilor cu vârsta între 18-39 de ani, pentru un control al sănătății cât mai bun?

Publicat:
Ce investigații periodice sunt recomandate femeilor cu vârsta între 18-39 de ani, pentru un control al sănătății cât mai bun?

Vizitele regulate la medic, un set anual de analize și investigațiile de screening specifice varstei sunt cele mai sigure metode prin care putem preveni sau trata in stadii incipiente, anumite probleme medicale.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

DOCUMENT | De ce au murit, de fapt, pacienții de la Spitalul Pantelimon

14:00, 12.04.2024 - Corpul de Control al ministrului Sanatatii se afla vineri la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala, acolo unde medicii sunt acuzați pentru moartea a 20 de pacienti internați la Terapie Intensiva, care ar fi murit in decurs de patru zile, in urma administrarii incorecte a unui medicament.

Raport ingrijorator: aproximativ 16% dintre copii cu varsta cuprinsa intre 11 si 15 ani declara ca au fost hartuiti online - OMS

04:25, 28.03.2024 - Aproximativ 16% dintre copii cu varsta cuprinsa intre 11 si 15 ani declara ca au fost hartuiti online (cyberbullying) in 2022, un bilant in crestere din 2018, arata un studiu publicat miercuri de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), relateaza AFP, citat de news.ro. ”Acest raport este un…

Zambet și educație pentru elevii hunedoreni

20:55, 11.03.2024 - Sute de elevi din județul Hunedoara sunt beneficiarii unui proiect numit „Zambet și educație”, concentrat pe ingrijirea sanatații orale a copiilor din ciclul primar și gimnazial. In cadrul acestui program pilot, 90 de elevi au fost selectați pentru a fi studiați in detaliu, iar datele…

Toți romanii, cu sanatatea la control! Analizele periodice obligatorii, primul pas ca sa ne facem bine

20:46, 20.02.2024 - Autoritațile doresc o noua evaluare a sanatații romanilor. Oficialii recunosc faptul ca suntem o nație de oameni suferinzi intr-un sistem aflat in colaps, iar printre motive se numara lipsa aproape totala a prevenției.

Cum iți poți proteja auzul, pe masura ce inaintezi in varsta. Ce nu ar trebui sa faci niciodata

15:40, 01.02.2024 - Ingrijirea auzului poate fi adesea, neglijata, in comparație cu alte aspecte ale sanatații. Specialiștii insista insa ca protejarea auzului este cruciala pentru menținerea sanatații mintale.


Ce parere ai despre aceasta stire?