Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce îi reproșează logodnica lui Lino Golden după Power Couple? Părerea părinților despre reality-show-ul de la Antena 1: “I-am ținut la curent” VIDEO EXCLUSIV

Publicat:

și partenera sa, Delia, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de 2 ani. Artistul și-a cerut iubita in casatorie in noiembrie 2023, chiar de ziua lui de naștere, iar Delia a acceptat imediat. Cei doi au participat la – La bine și la greu, insa au fost eliminați in ediția […] The post Ce ii reproșeaza logodnica lui dupa Power Couple? Parerea parinților despre reality-show-ul de la Antena 1: “I-am ținut la curent” VIDEO EXCLUSIV appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Delia, logodnica lui Lino Golden, a recunoscut ca fosta lui a incercat sa intervina intre ei: „Se autoinvita cu noi pe un drum”

14:30, 10.04.2024 - Delia, logodnica lui Lino Golden, a vorbit recent despre detaliile mai puțin știute din relația lor, dar și despre felul in care fosta lui a incercat sa se bage intre ei. Iata ce declarații a facut.

Cum se ințelege Radu Siffredi cu Razvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Cei s-au cunoscut: „Se respecta unul pe altul”

15:20, 16.03.2024 - Radu Siffredi, care e actualul iubit al Oanei Matache, are o relație buna cu Razvan Miheț, fostul ei soț. Cea care i-a dat de gol e Gina Matache, mama artistei, care a dezvaluit ca cei trei se impaca bine, se respecta, mai ales de dragul copiilor. Oana Matache, sora mai mica a cantareței Delia, a fost…

Replici acide intre Cristi Iacob și Radu Siffredi la Power Couple Romania. „Iți asumi practic și incepi sa cauți o logica”

12:46, 12.03.2024 - Power Couple Romania se apropie de marea finala, iar tensiunea s-a instalat intre concurenti. In ediția din aceasta seara, Cristi Iacob și Radu Siffredi au avut parte de un conflict. Intre cei doi s-a lansat un conflict din cauza Marelui Premiu.Aseara, camerele de filmat au surprins un moment tensionat…

Mesajul transmis de Delia, logodnica lui Lino Golden, dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Ce a publicat in online

13:25, 29.02.2024 - Delia, logodnica lui Lino Golden, a transmis un mesaj neașteptat in mediul online dupa eliminarea de la Power Couple Romania. La scurt timp de la difuzarea ediției in care au plecat acasa, tanara a publicat doua imagini in ipostaze adorabile alaturi de partenerul sau.

Lino Golden și Delia au fost eliminați de la Power Couple Romania. „Ne-am fi dorit sa continuam. Venisem aici cu gandul sa caștigam”

12:36, 29.02.2024 - Inca un cuplu a parasit competiția Power Couple Romania – La bine și la greu in ediția reality show-ului difuzata de Antena 1 aseara. Lino Golden și Delia și-au incheiat parcursul in cea mai incitanta intrecere a cuplurilor, la finalul unei ediții tensionate, care a adus surprize.Ieri seara, la Power…

Lino Golden și Delia au ieșit din competiția Power Couple Romania: ”Suntem recunoscatori pentru aceasta experiența care ne-a apropiat și mai mult in cuplu”

11:15, 29.02.2024 - Inca un cuplu a parasit competiția Power Couple Romania – La bine și la greu in ediția reality show-ului difuzata de Antena 1 aseara. Lino Golden și Delia și-au incheiat parcursul in cea mai incitanta intrecere a cuplurilor, la finalul unei ediții tensionate, care a adus surprize.

Power Couple Romania, 28 februarie 2024. „Stau la o emisiune sa-mi rup mana...”. Lino Golden și Delia, discuție aprinsa in timpul probei „Noroc, iubito!” / VIDEO

21:40, 28.02.2024 - In episodul din data de 28 februarie 2024 al show-ului Power Couple Romania - La bine și la greu, Lino Golden și Delia au avut o discuție aprinsa in timpul probei „Noroc, iubito!”. Cei doi concurenți au rabufnit și au inceput sa se certe! Iata ce au transmis despre proba dificila din aceasta seara!

Power Couple Romania – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Lino Golden și Delia s-au suparat la proba calculelor la rotisor

23:01, 12.02.2024 - In cea de a patra ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor crește! A doua etapa a celei mai incitante competiții a cuplurilor, prezentata de Dani Oțil, i-a surprins pe barbați intr-o noua ipostaza – un test ca o rostogolire palpitanta printre amintiri.


Ce parere ai despre aceasta stire?