Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce îi propune Gabriela Cristea lui Tavi Clonda noaptea, când nu poate să doarmă! Artistul îi face întotdeauna pe plac

Publicat:

mai are aproape o luna pana cand va naste si, in continuare, se confrunta cu problema somnului. Sotia lui nu poate dormi noaptea, insa artistul o ajuta sa depaseasca aceste probleme.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, din nou la mormantul interlopului, in noaptea de Inviere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații dureroase: „Trebuie sa ținem piept...”

12:26, 05.05.2024 - Familia lui Costel Corduneanu trece prin momente grele. Vineri s-au implinit doua saptamani de cand interlopul a fost inmormantat, iar cei dragi iși revin cu greu dupa moartea lui. Aceasta perioada este și mai dificila, asta pentru ca este și primul Paște fara cel mai important lider al clanului. Ieri,…

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…

Tavi Clonda i-a umblat in telefon soției sale pe ascuns. Care a fost reacția Gabrielei Cristea cand a aflat: „Hai sa vi-l parasc”

12:55, 26.03.2024 - Gabriela Cristea le-a povestit oamenilor din mediul online despre gestul neașteptat al soțului sau. Tavi Clonda a umblat in telefonul prezentatoarei TV, pe ascuns, cu un motiv intemeiat. Reacția vedetei a fost pe masura așteptarilor.

Anca Serea a ajuns la spital cu unul dintre copii! Și-a petrecut toata noaptea la camera de garda: ”Diin pacate...” / FOTO

10:21, 17.03.2024 - Probleme de sanatate in familia Ancai Serea! Soția lui Adi Sina a mers de urgența la spital cu unul dintre copii, dupa ce starea lui s-a agravat. Vedeta a mai trecut prin astfel de probleme și in ultima perioada. Iata cum se simte acum copilul ei, dupa o noapte intreaga petrecuta la camera de garda.

Gabriela Cristea și-a deschis afacere cu cozonaci facuți de ea. Cat costa unul: „N-ați mancat așa ceva”

09:35, 09.03.2024 - Gabriela Cristea a pus bazele unei noi afaceri și vinde cozonaci facuți chiar de ea. Prezentatoarea TV de la Antena Stars a inceput sa ia comenzi și a dezvaluit care este prețul unui produs.Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, iși surprinde fanii cu o noua afacere: producția și comercializarea…

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…

Anunțul facut de Gabriela Cristea dupa 8 ani de casnicie cu Tavi Clonda. „Cei care inșala o fac doar așa, pentru o placere de moment”

13:45, 10.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt casatoriti din 2015 și au impreuna doua fete. Casnicia lor a fost una discreta, dar nu lipsita de probleme. Activi in mediul online, cei doi nu au ezitat sa dezbata cu fanii chiar și probleme din relația de cuplu. De data asta, prezentatoarea TV a abordat un subiect…


Ce parere ai despre aceasta stire?