Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce i s-a putut întâmpla unui șofer de taxi din New York

Publicat:

Proaspeții parinți și , impreuna cu prietenii lor, Prințesa Beatrice și iubitul sau, , se aflau in plimbare prin atunci cand au hotarat sa ia un taxi.

Norocosul șofer, , a profitat din plin de aceasta experiența și nu a ezitat sa faca un selfie cu celebrii pasageri. Fotografia a fost incarcata pe contul sau de Instagram.

Plimbarea cu mașina a fost foarte placuta pentru ambele parți, aceștia razand și povestind intamplari care de care mai amuzante pe durata intregii calatorii.

Se pare ca Prințesa Beatrice, o buna…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai recenta fotografie oficiala cu Kate Middleton, retrasa de patru mari agenții de presa dupa ce ar fi fost modificata

10:05, 11.03.2024 - Fotografia publicata duminica de Palatul Kensington cu prințesa de Wales, alaturi de cei trei copii ai sai, a fost retrasa de patru agenții internaționale de presa dupa ce o examinare amanuntita a constatat ca poza „a fost modificata”, transmite BBC.Fotografia, prima data publicitații dupa operatia…

Iris Apfel, un simbol al universului modei, a murit la virsta de 102 ani

03:30, 03.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York, subiect de expozitii si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la virsta de 102 ani, a anuntat contul sau oficial de pe reteaua de socializare. „Iris Barrel Apfel, 29 august 1921 - 1 martie 2024”, se poate citi in postarea insotita de…

Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani

10:45, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui... The post Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Iris Apfel, supranumita „starleta geriatrica”, un icon al modei new-yorkeze, a murit la 102 ani

09:00, 02.03.2024 - Zi trista in lumea modei din New York, odata cu vestea trecerii in neființa a unei figuri emblematice. Excentrica Iris Apfel a murit vineri, la venerabila varsta de 102 ani. Anunțul trist a fost facut de contul ei oficial de pe rețeaua de socializare Instagram, conform AFP.

Fostul soț al Ralucai Pastrama a mers acasa a Pepe. Cum a fost surprins Ibrahim Ibru in compania fetelor artistului. „Prințesele mele”

17:51, 01.03.2024 - Imaginea in care Ibrahim Ibru apare alaturi de fiicele lui Pepe și ale Ralucai Pastrama, fosta soție a celor doi, a luat pe toata lumea prin surprindere. Chiar daca a divorțat de mama baiatului sau, de Raluca, cea care i-a fost soție și lui Pepe, Ibrahim a mers astazi in vizita la casa artistului.In…

Sebastian Stan a fost premiat la prestigiosul Festival Internațional de Film de la Berlin. ”Pentru un baiețel din Romania inseamna mult”

10:50, 27.02.2024 - Sebastian Stan a primit Ursul de Argint la prestigiosul Festival Internațional de Film de la Berlin. Starul cinematografiei mondiale, actorul de origine romana a fost recompensat pentru cea mai buna interpretate in rol principal, pentru pelicula americana ”A Different Man”. La cea dea 74-a ediție a…

TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat și YouTube, date in judecata de fosta capitala a SUA. Ce reproșuri li se aduc giganților rețelelor de socializare

18:35, 25.02.2024 - Primarul orașului New York, Eric Adams, a anunțat ca administrația orașului a intentat un proces impotriva a cinci platforme de socializare: TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat și YouTube, scrie Playtech.ro .

Combinația perfecta dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher. Imagini rare cu chipul lui Wyatt, fiica celebrilor actori

16:11, 23.02.2024 - Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Deși iși exprima afecținea fațiș, cei doi sunt foarte discreți in privința vieții personale și, mai ales, in privința copiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?