Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce explicaţii a dat redactorul şef al revistei Viva pentru pictorialul cu Elena Udrea însărcinată

Publicat:

Lamuriri în pictorialul cu . , redactorul-sef al revistei &"Viva!“, a venit cu explicatii dupa criticile stârnite de coperta cu gravida si varianta initiala a editorialul în care se

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Viceprimarița USR din Brașov, trimisa in judecata. Flavia Boghiu renunța sa mai candideze: „Sunt insarcinata!“

16:25, 24.04.2024 - Viceprimarul USR al Brașovului, Flavia Boghiu, a fost trimis in judecata in dosarul de atribuire a Catacombelor Brașovului catre Asociația Amural. Boghiu spune ca plangerea și marturiile aparțin liberalilor.

Cum arata Alina Ceușan insarcinata in 5 luni. Imaginile speciale postate de influencerița / FOTO

16:05, 15.04.2024 - Alina Ceușan traiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și asta pentru ca este insarcinata pentru a doua oara, iar peste doar 4 luni iși va ține bebelușul in brațe pentru prima data. Pe rețelele de socializare, influencerița a postat imagini speciale cu burtica de gravida. Iata cum…

Simpozionul  „20 DE ANI DE LA APARIȚIA PRIMULUI NUMAR AL REVISTEI „VALAHIA LAW STUDY”

21:10, 29.03.2024 - Intr-un cadru solemn și plin de semnificație, vineri, 29 martie 2024, Amfiteatrul Institutului de Cercetare Științifica și Tehnologica Multidisciplinara din Campusul Universitar a fost gazda unui eveniment deosebit: simpozionul cu titlul „20 DE ANI DE LA APARIȚIA PRIMULUI NUMAR AL REVISTEI „VALAHIA…

Ilinca Simion este insarcinata in 7 luni. Cum arata acum și cand va deveni tata George Simion / FOTO

21:50, 26.03.2024 - Ilinca Simion este insarcinata in aproximativ 7 luni. Iata cum arata acum partenera de viața a lui George Simion, dar și in ce luna va urma sa nasca. Ce imagine a postat pe o rețea de socializare astazi.

Elena Udrea porneste un nou „razboi” din inchisoare. Nu a mai putut sa taca: „Mai interesat de licitațiile de sute de milioane de euro decat de soarta deținuților”

11:41, 11.03.2024 - Aflata in spatele gratiilor, in Penitenciarul ”Targșor”, Elena Udrea a luat decizia de a critica sistemul, acuzand șefii Administratiei Nationala a Penitenciarelor de lipsa de itneres in reintegrarea celor din spatele gratiilor prin programele sociale de angajare.

Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata

12:50, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a violat o minora in varsta de... The post Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.

Pista de biciclete proaspat turnata din cartierul CFR este sparta de muncitori. Ce explicații are Primaria Bacau!

10:06, 14.02.2024 - Pistele proaspat facute pe strada Constanței din municipiul Bacau au inceput sa fie refacute. Lucrarile realizate de firma unei violoniste contractate de Primaria Bacau sunt greșite. „Lucrarile realizate in cartierul CFR sunt neconforme și vor fi refacute pe cheltuiala firmei contractate”, a precizat…


Ce parere ai despre aceasta stire?