Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce efect au carbohidrații asupra organismului. Trebuie sau nu evitați? Cele mai cunoscute alimente care îi conțin

Publicat:
Ce efect au carbohidrații asupra organismului. Trebuie sau nu evitați? Cele mai cunoscute alimente care îi conțin

Ce efect au carbohidrații asupra organismului. Trebuie sau nu evitați? Cele mai cunoscute alimente care ii conțin Ce efect au carbohidrații asupra organismului: Carbohidrații joaca un rol esențial in cadrul unei diete sanatoase și reprezinta una dintre cele trei clase principale de macronutrienți, alaturi de proteine și grasimi. Aceștia furnizeaza energie și aduc numeroase beneficii pentru sanatate atunci cand sunt incluși intr-o dieta echilibrata. Cu toate acestea, calitatea și tipul de carbohidrați […] Citește Ce efect au carbohidrații asupra organismului. Trebuie sau nu evitați? Cele mai cunoscute

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol si foto: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce fructe NU se consuma impreuna. Combinațiile ”interzise” care provoaca mari probleme organismului uman

20:10, 27.04.2024 - Ce fructe NU se consuma impreuna. Combinațiile ”interzise” care provoaca mari probleme organismului uman Anumite combinații de fructe pot fi mai dificil de digerat atunci cand sunt consumate impreuna, din cauza disparitaților in procesul de digestie al fiecarui fruct. Așa ca intrebarea pe care o punem…

Dr. Laura Ene: „In loc sa ajutam organele care fac detoxifierea organismului, ne intoxicam cu alimente procesate“ INTERVIU

22:25, 19.04.2024 - Pentru organism, perioadele de post ar trebui sa ajute la detoxifierea organismului, insa, de cele mai multe ori, oamenii ajung sa consume foarte multe alimente nepotrivite, precum conservele sau preparatele cu multe grasimi nesanatoase Antoaneta Banu

Rețete de deserturi fara gluten

12:06, 29.03.2024 - Dieta fara gluten presupune excluderea anumitor alimente care conțin proteina ce se gasește in mod natural in grau ori alte cereale. Insa, din fericire, exista o mulțime de alternative sanatoase ale glutenului, ingrediente ce se adauga pentru a realiza cele mai bune rețete. Mai jos iți prezentam cateva…

Care sunt cele 6 semințe cu efect terapeutic? Beneficiile sunt nebanuite

18:10, 05.03.2024 - Semințe de chia. Mici dar puternice, semințele de chia sunt o sursa importanta de nutrienți. O porție de 2 linguri de semințe de chia conține 9 grame de fibre, 4 grame de proteine și o cantitate semnificativa de micronutrienti, inclusiv fier, magneziu, fosfor și zinc.O sursa excelența de acizi grași…

ALERTA! Infractorii cibernetici comit fraude cunoscute sub numele de „SMishing” prin intermediul mesajelor text (SMS)

06:25, 21.02.2024 - Infractorii cibernetici comit fraude cunoscute sub numele de "SMishing" prin intermediul mesajelor text (SMS) The post ALERTA! Infractorii cibernetici comit fraude cunoscute sub numele de „SMishing” prin intermediul mesajelor text (SMS) first appeared on Partener TV .

ALIMENTE ALCALINE Consumul de alimente alcaline ajuta la detoxifierea organismului

19:35, 12.02.2024 - O alimentație nepotrivita, care include carne in exces și grasimi saturate, emoțiile negative și lipsa sportului favorizeaza apariția multor boli in organism. The post ALIMENTE ALCALINE Consumul de alimente alcaline ajuta la detoxifierea organismului first appeared on Informatia Zilei .

Vrei sa-ți ajuți corpul sa-și mențina vitalitatea? Iata care sunt cele mai cunoscute vitamine și ce efecte benefice au asupra organismului tau

21:45, 09.02.2024 - Tot mai multa lume iși dorește o viața lunga și un corp sanatos, iar atenția acordata alimentației și necesitaților nutriționale devin aspecte cruciale in acest demers. In acest sens, vitaminele joaca un rol semnificativ in menținerea funcțiilor organismului și prevenirea diverselor afecțiuni. Aceste…

De ce mancam alimente ultraprocesate fara sa ne putem opri. Cum ocolesc semnalele de sațietate ale organismului.

20:35, 01.02.2024 - Potrivit științei s-ar putea sa se datoreze proceselor de fabricație care „predigera” ingredientele alimentare crude - creand alimente ultraprocesate ce ocolesc semnalele de sațietate ale organismului.


Ce parere ai despre aceasta stire?