Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce decizie a luat ispita Dinu Popescu după ce a părăsit Insula Iubirii. Fostul concurent s-a mutat în Zanzibar: "Mi-am găsit liniștea”

Publicat:

a fost una dintre cele 10 ispite masculine de la "", sezonul 6. Dupa terminare competiției, a decis sa inceapa o viața noua, insa nu pe meleagurile romanești, ci tocmai in Zanzibar. Fostul concurent vrea sa-și deschida o afacere pe insula și a marturisit ca momentan nu-și dorește o relație serioasa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Ce mai face și cum arata acum fosta ispita masculina de la Insula Iubirii, Sorin. S-a casatorit și pare mai fericit ca niciodata

14:05, 27.04.2024 - Povestea lui Sorin de la Insula Iubirii este una care a ramas in amintirea fanilor emisiunii. Insa, dupa ani de la apariția sa pe micul ecran, Sorin a gasit ceea ce mulți cauta toata viața - fericirea alaturi de iubirea vieții sale.

Fiica Biancai Pop a implinit 10 luni. Ce urare i-a facut fosta ispita de la Insula Iubirii micuței sale: "Ingerașul meu ma implinește pana la cer" / FOTO

22:25, 28.03.2024 - Bianca Pop nu iși mai incape in piele de fericire de cand a devenit mamica. Fosta ispita de la "Insula Iubirii" este in al noualea cer și se mandrește de fiecare data cu fiica sa. Au trecut zece luni de cand bruneta și-a adus fetița pe lume, iar acesta este un motiv de bucurie pentru vedeta din showbiz-ul…

Bogdan Cirlan, fostul concurent de la Insula Iubirii, intr-o noua relație, dupa desparțirea de Claudia Florescu! Cine e femeia cu care formeaza un cuplu

22:50, 26.03.2024 - Au venit impreuna la Insula Iubirii pentru a-și testa dragostea, dar cu toate ca nu au plecat separați din show, ci logodiți, lucrurile s-au schimbat radical in viața lor. Claudia Florescu și Bogdan Cirlan și-au spus adio și nu a mai existat nicio cale de impacare. Acum, tanarul și-a refacut viața,…

Survivor All Stars 14 martie. Un concurent a plecat acasa. Cine a parasit competiția dupa duelul serii?

06:51, 15.03.2024 - Lipsiți de hrana, cu gandul la cei de acasa și cu dorința de a demonstra ca sunt puternici și fac fața oricarei provocari, Faimoșii și Razboinicii continua sa-și traiasca la intensitate maxima experiența in sezonul suprem. Survivor All Stars nu le-a oferit nicio zi de liniște.

Fiica Biancai Pop a implinit 9 luni. Imaginea postata de fosta ispita de la Insula Iubirii cu micuța Jessica Maria: „Fericirea mea” / FOTO

12:46, 04.03.2024 - Viața Biancai Pop s-a schimbat radical de cand a devenit mama. Fosta ispita de la Insula Iubirii iși dedica mare parte din timp creșterii fiicei ei, Jessica Maria. Micuța a implinit, de curand, 9 luni.

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.


Ce parere ai despre aceasta stire?