Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce conține cu adevărat o șaorma. Un criminalist a fost șocat după ce a efectuat teste ADN

Publicat:

Șaorma este foarte apreciata, iar cozile de la asemenea localuri stau marturie in acest sens. Este un aliment fastfood foarte apreciatat, nu numai la noi, ci și in , unde jurnaliștii au facut chiar și o „cercetare” de piața.

a cumparat kebab-uri de la noua localuri diferite și le-a livrat criminalistului pentru a afla "ce este cu adevarat intr-un doner kebab" - dar numai unul a trecut testul, relateaza jurnaliștii de la publicația .

Șaorma - cum e cunoscuta in Romania, sau doner kebab este o comanda obișnuita pentru britanicii care iși…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șaorma de post delicioasa. Nici nu vei observa ca nu conține carne. Ce ingrediente poți folosi

17:25, 15.04.2024 - Șaorma este unul dintre preparatele preferate ale romanilor. Aceștia il savureaza indiferent de ocazie. Deși suntem in postul Paștelui, vedeta mancarurilor fast-food din Romania poate ramane pe masa.

Incident bizar, la o lansare de candidat. Declarația cu care un lider PSD a șocat audiența: Romania condusa de Ciolacu se prabușește!

12:40, 12.04.2024 - ”E bine ca mai puteți rade! Intr-o țara care se prabușește, și rasul e un artificiu care ne da optimismul necesar!”, le-a spus colegilor Ion Minzina.Jurnaliștii de la semnal-ag.ro noteaza insa ca, in ultimele trei mandate PSD, Argeșul s-a prabușit patru locuri in topul economic al județelor țarii. 

Deputatul Valentin Fagarașian: “Voi pune bazele unui forum permanent de colaborare intre firmele din Romania si firmele romanesti din diaspora”

10:00, 29.03.2024 - Deputatul PNL de diaspora, Valentin Fagarasian, anunta ca va infiinta o structura permanenta de colaborare intre firmele din Romania si antreprenorii romani care si-au construit o firma in strainatate, in vederea colaborarii si intensificarii schimburilor comerciale, precum si pentru consolidarea firmelor…

Un cunoscut vlogger a aflat ce cred cu adevarat rușii despre romani. „Șocat de unele reacții” VIDEO

08:45, 11.03.2024 - Cunoscutul vlogger roman Cosmin Avram a vizitat Ucraina și Rusia, cele doua țari aflate in razboi de doi ani. In Rusia, el a vrut sa vada cum privesc cetațenii obișnuiți spre Romania și SUA și ce parere au despre noi

Primul caz de operație pe creier prin pleoapa s-a efectuat la Spitalul Militar Central

20:25, 09.03.2024 - Primul caz din Romania de operatie pe creier prin pleoapa a avut loc la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “dr. Carol Davila”, anunta, sambata, Ministerul Apararii Nationale (MApN), potrivit agerpres.ro. Potrivit unei informari postata pe pagina de Facebook a MApN, interventia a durat sase…

Produs Dr. Oetker, retras din magazinele din Romania. Conține toxine de mucegai

08:01, 09.03.2024 - Produs Dr. Oetker, retras din magazinele din Romania. Conține toxine de mucegai Produs Dr. Oetker, retras din magazinele din Romania. Conține toxine de mucegai Un produs de pe rafturile magazinelor din Romania este retras de urgența de catre producator pe motiv ca este toxic. Produsul aparținand Dr.…

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

Portul Constanța are un nou Director executiv/ Mirela-Ileana Birchi vine cu un CV impresionant

16:16, 15.02.2024 - Mirela-Ileana Birchi este incepand de azi noul Director executiv al Administrației Portului Constanta. Pana acum a ocupat poziția de consilier al directorului general. Este de baza avocat cu experiența indelungata in drept comercial și drept maritim, dobandita in Romania și Marea Britanie. Vezi CV…


Ce parere ai despre aceasta stire?