Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce afacere are Melinda, soția lui Puya. Din ce face bani concurenta de la America Express

Publicat:

Melinda, soția lui Puya, are o pasiune de care puțini știu. Concurenta de la iubește sa croșeteze și chiar și-a deschis un business. Ea creeaza piese unice, din materiale naturale. Iata ce povestește despre hobby-ul sau.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum aratau Alexia Eram și Mario Fresh la inceputul relației. Fosta concurenta de la America Express a publicat prima poza cu ei

16:11, 29.05.2024 - Alexia Eram, fosta concurenta de la America Express, a publicat pe contul de Instagram prima fotografie pe care a facut-o alaturi de Mario Fresh la inceputul relației, in urma cu aproximativ 7 ani.

Iulia Albu, cu parul brunet și ciufulit. La ce look neașteptat a apelat fosta concurenta de la America Express

13:25, 09.05.2024 - Iulia Albu a facut senzație in mediul online cu o fotografie ce a atras toate privirile fanilor. Criticul de moda s-a afișat pe rețelele sociale cu o peruca bruneta și cu parul ciufulit. Noul look la care a apelat i-a luat prin surprindere pe internauți.

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

Star Matinal. Cum este Puya in rolul de tata. Artistul și soția lui, Melinda, au impreuna trei copii: „Din fericire...”

09:25, 15.04.2024 - Puya se mandrește cu familia lui. Artistul este impreuna de ani buni cu Melinda, femeia care i-a daruit trei fete. Artistul spune ca nu s-a considerat niciodata un parinte exigent, dar in schimb, copiii l-au vazut mereu pe tatal lor ca un om mai sever.

Imagini cu hotelul pe care l-a construit soția lui Adrian Minune. La parter va fi un restaurant cu specific mediteraneean

10:21, 08.04.2024 - Cati Simionescu a construit un hotel, care inca nu a fost finalizat, lucrarile sunt in toi. Soția lui Adrian Minune se apuca de afaceri, dupa o lunga perioada de timp in care s-a dedicat numai familiei, copiilor și nepoților. De mai bine de 30 de ani, cantarețul de manele Adrian Minune e casatorit cu…

VIDEO. Vlad Huidu, reacție fabuloasa cand a auzit ca soția va juca intr-un lungmetraj

21:20, 31.03.2024 - Giulia Anghelescu, Filip Munteanu și Marian Olteanu sunt protagoniștii principali ai lungmetrajului „Noaptea lui Vlad”, cea dintai fiind Raluca, mama lui Vlad, personajul principal din aceasta opera. “Tre’ sa te pupi cu cineva?” Vlad Huidu este casatorit cu Giulia Anghelescu, cei doi fiind și finaliști…

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.


Ce parere ai despre aceasta stire?