Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a păţit un medic celebru după rapelul anti-COVID. Experienţa trăită, povestită pas cu pas

Publicat:

, medic psihiatru, a povestit pe pagina sa de socializare despre reactiile pe care le-a avut dupa cea de-a doua doza de vaccin anti-COVID-19. Doctorul a povestit pas cu pas cum s-a simtit dupa rapel si a dat asigurari ca, desi i-a fost rau, acest lucru a fost mult mai usor decat daca ar fi fost infectat cu coronavirus.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Milionar celebru, probleme cu poliția, dupa ce a sfidat legea / Ce a pațit faimosul latifundiar!

22:45, 30.04.2024 - Unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din județul Dambovița a fost oprit de Poliția Rutiera dupa ce ar fi depașit cu mult viteza admisa, in condițiile in care pe tronsonul respectiv limita este de 50 de kilometri pe ora.

Flagrant la Spitalul Județean Giurgiu: Un medic ginecolog a fost prins in timp ce primea mita pentru o cezariana

09:45, 24.04.2024 - Un medic ginecolog de la Spitalul Judetean Giurgiu a fost prins in flagrant cand primea mita pentru a efectua o cezariana. Doctorul a cerut 900 de lei, dintre care 700 pentru el si 200 pentru alte persoane.

Valeria Pașa a vorbit despre dezamagirile și experiența traita la Eurovision

08:25, 25.03.2024 - Interpreta Valeria Pașa spune ca Eurovisionul din acest an este o experiența in plus in cariera sa, care i-a adus multe avantaje. Invitata la emisiunea „Iubește Viața” de la TV8, aceasta a marturisit ca a avut noroc de o echipa profesionista cu oameni dedicați. Mai mult, interpreta nu se simte dezamagita…

Un medic celebru a spus cați mititei trebuie sa mancam, de fapt. Nu te așteptai la acest sfat

15:50, 12.03.2024 - Pentru ca mititeii sunt extrem de buni și ne fac cu ochiul de fiecare data la un gratar, ajungem sa consumam mai mulți decat ar fi cazul. Pentru a fi delicioși trebuie sa fim abili la gratar și sa ii lasam sa se prajeasca pe exterior, dar in interior sa ramana zemoși. Profesorul și neurochirurgul…

Alex Bodi și Ema Uta au bifat o noua vacanța. Ce destinație au ales de aceasta data. Experiența inedita traita de cei doi / FOTO

10:40, 06.03.2024 - Alex Bodi și Ema Uta sunt mai fericiți de la ultima data. Cei doi au plecat in urma cu cateva zile intr-o noua vacanța departe de Romania și au ales o alta destinație fața de cele care sunt la moda in aceasta perioada.

Afirmația paradoxala a unui medic nutriționist: „Mancatul este soluția slabitului”. Explicația științifica

14:05, 20.02.2024 - Doctorul nutriționist Vlad Roșca spune ca pare un paradox, dar atunci cand vrem sa pierdem in greutate trebuie sa incepem ziua cu mancare, deoarece ne ajuta sa pierdem grasime, nu masa musculara.

Experiența umilitoare traita de o clujeanca la Primaria Cluj-Napoca: ,,Operatorul de la ghișeu statea pe Tik Tok/ A vorbit foarte urat fara niciun motiv”

09:26, 16.02.2024 - O clujeanca care a mers alaturi de mama ei la Primaria Cluj-Napoca pentru a plati niște taxe, a avut parte de o experiența neplacuta. Aceasta spune ca operatorii de la ghișee erau dezinteresați, preferand sa stea pe TikTok sau sa manance. Mai mult, femeia reclama faptul ca una dintre angajatele Primariei…

Gustarea pe care o mananca un medic cardiolog in fiecare zi. Mulți credeau ca e nociva, dar doctorul contrazice mitul

12:30, 15.02.2024 - Majoritatea dintre noi ne dorim sa fim sanatoși, iar asta implica, in mod clar, și o anume dieta. Dar, contrar a ceea ce se crede, exista o anume gustare care ne-ar putea ajuta in acest sens.


Ce parere ai despre aceasta stire?