Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CE a adoptat acordurile de parteneriat cu statele baltice pentru fondurile structurale și de investiții 2014-2020

Publicat:

Trimisul special al AGERPRES, , transmite: a adoptat acordurile de parteneriat cu statele baltice (Letonia, Lituania și Estonia), care stabilesc strategia pentru utilizarea optima a fondurilor europene structurale și a investițiilor europene de care vor beneficia aceste țari, a anunțat vineri , purtatoarea de cuvant a comisarului pentru dezvoltare regionala, .

Foto: (c) Constantin DUMA / AGERPRES ARHIVA

Potrivit acordului, pentru Letonia, suma 4,51 miliarde de euro reprezinta finanțare în cadrul…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Statele membre NATO sunt profund ingrijorate „ de activitațile rau intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

00:11, 03.05.2024 - Statele membre ale NATO s-au declarat joi “profund preocupate de activitatile rau intentionate” ale Rusiei “intreprinse recent pe teritoriul Aliantei” si care “constituie o amenintare la adresa securitatii lor”, informeaza AFP, potrivit agerpres.ro. Intr-un comunicat, aliatii denunta “activitatile ostile…

Un ministru ceh sustine ca Rusia a facut „mii” de incercari pentru a se infiltra in retele feroviare europene

17:05, 06.04.2024 - Ministrul ceh al Transporturilor, Martin Kupka, a declarat pentru Financial Times, ca Rusia a facut "mii" de incercari pentru a se infiltra in retele feroviare europene, o campanie destinata sa destabilizeze Uniunea Europeana si sa saboteze o infrastructura vitala, relateaza Agerpres.Kupka a spus ca…

Sabotaj feroviar in Europa. Hackerii Rusiei au atacat companiile de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia

09:00, 06.04.2024 - Rusia incerca sa saboteze caile ferate europene. Grupuri de hackeri pro-ruși au efectuat atacuri cibernetice asupra companiilor de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia, scrie „Financial Times”. Rusia a avut mii de incercari de a interfera cu activitatea rețelelor feroviare europene,…

Maine intram in era Schengen. Ce se va intampla de fapt

11:35, 30.03.2024 - Romanii care calatoresc in statele din spatiul Schengen nu vor mai trebui sa treaca prin controlul de frontierele aeriene si maritime incepand de duminica. Concret, acestia nu se vor mai opri la punctele de control ale Politiei de Frontiera pentru a le fi verificate documentele de calatorie, urmand…

Opt țari din UE, inclusiv Romania, cer noi sanctiuni contra Rusiei dupa moartea lui Aleksei Navalnii

08:25, 01.03.2024 - Opt state membre ale UE, respectiv Republica Ceha, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania, Polonia, Romania si Suedia, au cerut noi sanctiuni impotriva Rusiei dupa moartea opozantului Aleksei Navalnii, relateaza joi agentia EFE. Citește și: Returnarea tezaurului Romaniei furat de Rusia, pe agenda Parlamentului…

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare rata anuala a inflației din UE la inceput de an

12:15, 23.02.2024 - Rata anuala a inflației in Uniunea Europeana a fost de 3,1% in ianuarie 2024, in scadere de la 3,4% in decembrie, arata datele Eurostat, biroul de statistica al Uniunii Europene. Cu un an inainte, rata a fost de 10,0%. Romania a inregistrat cea mai mare rata anuala a inflației la inceput de an. Cele…

63% dintre romani nu isi permit un concediu de 7 zile departe de casa

22:56, 18.02.2024 - Statele membre UE trebuie sa acorde salariatilor un concediu anual platit de minim de 20 de zile. Statistica arata ca nu toti europenii profita de aceste zile din cauza saraciei. Conform datelor oficiale, in Romania, peste doua treimi dintre angajati (63%) nu iși pot permite un concediu anual de 7 zile…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?