Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul bărbatului mort după 5 operaţii, discutat la Colegiul Medicilor

Publicat:

Decizia colegiului iesean vine dupa ce, pe 8 decembrie 2016, familia Horodnicu a depus o plangere in care reclama modul in care pacientul a fost tratat de medicul curant , chirurg in sectia clinica de chirurgie III a Spitalului". , barbat in varsta de 63 de ani, a murit in urma unor interventii succesive realizate in primavara lui 2016 de chirurgul de la Spitalul (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz revoltator: Un roman a decedat dupa ce a stat 12 ore la UPU flamand și insetat, fara sa fie bagat in seama

15:40, 29.05.2024 - Evenimentul a starnit indignare, iar familia intenționeaza sa depuna plangeri impotriva spitalului.Cum s-a intamplat totulPotrivit soției barbatului, apelul la 112 a fost facut luni, la ora 7:00 dimineața. Ambulanța a ajuns la fața locului in jurul orei 9:00 și l-a preluat pe barbat la 10:30. Acesta…

Presa internaționala dezvaluie povestea șocanta a barbatului care l-a impușcat pe Fico: Batut crunt de un drogat, cazul i-a fost mușamalizat

20:50, 15.05.2024 - Presa internaționala face dezvaluiri detaliate privind identitatea barbatului care l-a impușcat pe premierul Slovaciei, Robet Fico. Juraj Cintula, autorul atacului, este un barbat de 71 de ani, cunoscut ca scriitor și activit politic.

Student la Medicina, mort la un mare spital din Iași. A cazut de la etajul al treilea

13:20, 08.05.2024 - Un student la Medicina din Iași, in varsta de 20 de ani, a cazut de la etajul al treilea al Spitalului „Sfantul Spiridon” din Iași, unde era internat. Tanarul suferise o intervenție chirurgicala.

Omorul Anei-Maria, tanara insarcinata din Orhei, discutat in Parlament: „A murit doar pentru ca este femeie”

16:50, 25.04.2024 - Cazul omorului cu cruzime deosebita al tinerei Ana-Maria, insarcinata in luna a 6-a, s-a discutat la ședința de astazi a Parlamentului. Vicepresedinta Legislativului, Doina Gherman, și-a exprimat solidaritatea cu familia fetei și a anunțat ca la 30 aprilie, vor avea loc audieri publice privind „raspunsul…

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

SCANDALUL SPITALULUI SFANTU PANTELIMON Suspiciuni de malpraxis și controverse in sistemul medical

10:15, 15.04.2024 - Cazul reprezinta o provocare etica și morala, alimentand speculații și indoieli cu privire la integritatea și profesionalismul personalului medical. The post SCANDALUL SPITALULUI SFANTU PANTELIMON Suspiciuni de malpraxis și controverse in sistemul medical first appeared on Informatia Zilei .

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti a demarat o cercetare in cazul de la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon"

20:55, 11.04.2024 - Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) s-a autosesizat si a demarat o cercetare coordonata de Departamentul de Jurisdictie Profesionala cu privire la situatia semnalata la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon" din Bucuresti.

O gravida de 38 de ani a murit la 24 de ore dupa internarea intr-un spital din Bacau: Maria spunea ca o doare abdomenul, medicii ca are o cadere psihica

13:25, 02.04.2024 - Cazul tinerei Alexandra Ivanov , gravida moarta cu zile la maternitatea din Botoșani, nu este, din pacate, singular. O femeie de 38 de ani, insarcinata in patru luni, s-a stins din viața la nici 24 de ore de la internarea in Spitalul Județean Bacau. Familia femeii ii acuza pe medici de neglijența și…


Ce parere ai despre aceasta stire?