Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz socant in Targusor: O copila de 13 ani ar fi fost violata de tatal vitreg

Publicat:

Potrivit raportului medico legal, din pacate fapta se confirma. Din primele cercetari a reiesit ca minora a fost violataCaz socant intr o localitate din judetul Constanta O copila de 13 ani, din Targusor, ar fi fost violata de , tatal vitreg. Inspaimantatoarea fapta a avut loc la cateva zile dupa ce mama fetei a plecat in Italia. Aseara, judecatoarea , din cadrul , a admis propunerea formulata de procurori, dispunand arestarea preven ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant la un bar din Italia! Un ospatar i-a servit unei femei detergent in loc de vin. Ce a pațit clienta

16:21, 01.05.2024 - Un caz șocant s-a petrecut la un bar din Italia! Un ospatar i-a servit unei femei detergent in loc de vin. Femeia nu și-a dat seama și a baut tot ce se afla in pahar. Iata ce a pațit clienta!

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Șocant! Copila de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

11:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Gest șocant in Italia. Un roman și-a batut vecinii cu coada de la matura, din cauza ca faceau gratar

10:55, 18.03.2024 - Un roman a recurs la un gest șocant in Italia. Și-a batut vecinii cu coada de la matura, dupa ce a observat ca faceau gratar in curtea din spate a casei. Cei doi se aflau in curtea casei lor, iar barbatul i-a atacat. Iata ce l-a deranjat pe roman!

Caz șocant in Italia. Un roman l-a injunghiat pe un chelner, dupa ce a fost obligat sa plateasca nota la restaurant

10:45, 28.02.2024 - Atac sangeros in Italia! Un roman l-a injunghiat pe un chelner, dupa ce a luat masa la restaurant. Barbatul a recurs la gestul șocant dupa ce a fost obligat sa plateasca nota. Romanul a distrus intreaga terasa a restaurantului, in urma scandalului.

Cercetati pentru ca au furat un bancomat pentru bitcoin dintr-un restaurant

15:10, 27.02.2024 - Doi barbati sunt cercetati pentru sustragerea unui bancomat pentru bitcoin dintr-un restaurant din Bucuresti. Fapta a fost comisa in luna ianuarie. Cei doi s-au inteles in prealabil, au inchiriat o masina din Italia si au cumparat instumente necesare furtului, urmand sa transporte ATM-ul cu vehiculul…


Ce parere ai despre aceasta stire?