Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz scandalos! O tânără a fost obligată să se prostitueze chiar de propriul iubit! Cum a început coșmarul

Publicat:

Am plecat sa gasim o fata disparuta de acasa și am dat, pare-se, peste o adevarata rețea de prostituție! O echipa a ajuns pe urmele unor fapte penale, dupa ce bunica unei adolescente de 15 ani ne-a rugat sa o ajutam sa dea de nepoata ei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa 20 de ani, coșmarul unei persoane infirme, obligata sa cerșeasca, inclusiv in strainatate, incheiat: 'Calaul', arestat

19:31, 25.04.2024 - Un individ cu dubla cetațenie, romana și moldoveneasca, este suspectat ca a forțat o persoana vulnerabila, cu infirmitați grave, sa cerșeasca timp de mai mulți ani. A fost plasat in arest preventiv pentru infracțiunile de trafic de persoane și exploatare a cerșetoriei.

Acces Direct. Dezvaluire șoc in cazul dispariției lui Costel! Barbatul ar fi fost ucis de propriul var: ”Il bantuie” / VIDEO

19:00, 25.04.2024 - Cazul dispariției lui Costel contiuna cu detalii șocante! In partea a doua din inregistrarea secreta se spune ca barbatul ar fi mort. Acest lucru ar explica și faptul ca familia nu mai are nicio informație despre el de mulți ani. Iata cine a aflat ca acesta ar fi fost ucis de propriul var.

Percheziții in Cluj intr-un dosar de proxenetism. Femeie obligata sa se prostitueze in Germania

14:10, 03.04.2024 - Șapte percheziții au fost puse in aplicare, in data de 3 aprilie, in județele Cluj, Mureș și Bistrița-Nasaud intr-un dosar privind savarșirea infracțiunii de trafic de persoane și proxenetism.

Acces Direct. Tatal Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubit, i-a presimțit moartea. Declarația facuta de parintele victimei: ”Nu mai invie!”

18:45, 25.03.2024 - Moartea Andreei, studenta din Timișoara care a fost ucisa de iubit, a șocat intreaga țara. Tanara de 20 de ani și-a pierdut viața in urma unui acces de furia partenerului ei. Tatal acesteia este sfașiat de durere și a oferit o declarație dureroasa.

Acces Direct. Ionela, la un pas de a ramane fara doi dintre copii. Fostul ei iubit ar fi fost de acord ca micuții sa ajunga in grija statului

18:35, 22.03.2024 - Ionela a ajuns la capatul puterilor de cand a decis sa se desparta de tatal celor doi copii. Femeia mai are un copil și dintr-o relație anterioara, iar de curand, barbatul ar fi semnat ca nu ii vrea pe cei mici. Copiii ar putea ajunge in grija statului sau ar putea fi dați spre adopție.

Tanara de 21 de ani, obligata sa se prostitueze. Cei care au forțat-o au fost reținuți

14:00, 21.02.2024 - Polițiștii de investigații criminale din Onești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Onești au efectuat 4 percheziții in municipiu și in județul Brașov, la domiciliile a 4 persoane banuite de comiterea infracțiunii de proxenetism, 3 dintre acestea fiind reținute…

Acces Direct. Familia Monicai, tanara care ar fi fost aruncata de iubit de la etaj, nu ar fi știut de relația cu avocatul. De ce ar fi ascuns problemele / VIDEO

19:40, 09.02.2024 - Matușa Monicai, tanara care ar fi fost aruncata de iubit de la etaj, face declarații șocante. Femeia susține ca familia nu ar fi știut de relația dintre cei doi și nici de problemele lor, care, in ultima vreme s-ar fi agravat, ajungand chiar și la episoade de agresiune.


Ce parere ai despre aceasta stire?