Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz înfiorător. O fetiţă de 11 ani a născut, după ce a fost siluită de 6 bărbaţi

Publicat:

O fetita de numai 11 ani a nascut la spital, dupa ce ar fi fost violata de mai multe ori de sase barbati. Totul s-a intamplat in India, mai exact in Rajkot, unde fata a ajuns la spital insarcinata in opt luni.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fetița de 6 ani, transportata la spital dupa ce a fost lovita de o mașina

19:15, 25.04.2024 - O fetița de 6 ani a fost transportata la spital dupa ce a fost lovita de o mașina. Incidentul a avut loc in zona stadionului... The post Fetița de 6 ani, transportata la spital dupa ce a fost lovita de o mașina appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata dupa ce si-ar fi batut fetita de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi

13:05, 18.04.2024 - O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata preventiv dupa ce si-ar fi lovit fetita in varsta de doar doua luni, provocandu-i mai multe rani, inclusiv fracturi costale si la maini, traumatism cranian. Medicii au stabilit ca micuta are nevoie de 40-50 de zile de ingrijiri medicale.

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Accident rutier in Livezile: doi barbați au ajuns la spital. Mașina in care se aflau a fost facuta praf

07:25, 07.03.2024 - Azi-noapte a avut loc un accident in localitatea Livezile. In urma acestuia, doi barbați au ajuns la spital, cu multiple traumatisme. Autoturismul in care se aflau cei doi a fost distrus in urma impactului. Accidentul a avut loc dupa miezul nopții, pe DN17, in localitatea Livezile. Se pare ca ar fi…

Fetița de cinci ani, din Satu Mare, in stare grava la spital dupa ce a fost spalata pe cap cu sampon de oi. Mama, bunica si sora, in aceeași situație

12:35, 04.03.2024 - Caz șocant in Satu Mare! O minora in varsta de cinci ani a ajus in stare grava la spital, dupa ce a fost spalata pe cap cu sampon de oi. Atat mama, cat și bunica si sora micuței au ajuns la spital, tot din acelasi motiv. Iata care este starea actuala de sanatate a acestora!

O fetița a murit cu zile, pentru ca soarta ei a stat in pixul unei directoare de spital

14:00, 16.02.2024 - O fetița a murit pentru ca soarta ei a stat in pixul unei directoare de spital. A fost rapusa de temutele infecții nosocomiale, in timp ce familia aștepta un transfer salvator la un spital din Germania.

Trei barbați din Pakistan și India ar fi fost rapiți in Brașov. Au fost ținuți intr-un apartament, iar rapitorii au cerut 10.000 de euro. Cum au reușit sa scape

16:30, 14.02.2024 - Doi barbați din Pakistan și unul din India susțin ca au trecut prin momente de groaza, dupa ce au fost rapiți și ținuți captivi intr-un apartament din Brașov. Rapitorii ar fi reușit sa ia legatura cu cațiva membri de-ai familiilor lor și ar fi cerut recompensa 10.000 de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?