Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Catinca Roman, clipe grele în lupta cu COVID-19. Vedeta a traversat o perioadă cumplită: ”M-am simțit foarte, foarte rău”

Publicat:

a traversat o perioada foarte dificila, asta dupa ce vedeta s-a infectat cu noul coronavirus. Aceasta a povestit la ca a trait clipe de panica și ca abia daca se mai putea ridica din pat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Zodia vedeta a lunii mai. Acești nativi vor avea parte de clipe speciale

13:00, 21.04.2024 - Luna mai vine cu cele mai bune vești pentru o zodie! Acești nativi vor avea parte de multe clipe speciale in perioada urmatoare. Ei se vor bucura de noroc pe toate planurile: dragoste, bani, dar și cariera. Iata cine sunt cei ce vor scapa de ghinion. Zodia vedeta.

Motivul pentru care Andreea Marin a renunțat la dieta! Care au fost cele mai grele momente pentru vedeta / VIDEO

22:50, 17.04.2024 - Andreea Marin ne dezvaluie motivul pentru care a renunțat le dieta. Vedeta și-a pus in gand sa ajunga la greutatea din liceu. Care au fost cele mai grele momente pentru ea, dar și ce face Zana pentru a se menține in forma.

Ce cred europenii despre rolul UE in lupta impotriva pandemiei COVID-19. Romanii, cei mai nemulțumiți

18:10, 02.04.2024 - Aproape 40% dintre europeni considera ca Uniunea Europeana s-a descurcat bine in lupta impotriva COVID-19, arata un sondaj Ipsos realizat in 18 țari, la comanda Euronews. Insa, romanii sunt printre cei mai nemulțumiți de raspunsul UE.

Oana Radu, adevarul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Catalin Dobrescu: „Eu eram singura sursa de venit” / VIDEO

12:05, 29.03.2024 - Oana Radu a spus adevarul despre divorț! Vedeta susține ca a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice prin care a avut-o cu Catalin Dobrescu! Artista nu s-a mai putut abține, dupa amenințarile primite!

In ce relații a ramas Cristina Cioran cu Alex Dobrescu, tatal fiicei sale: „Așa cum taica-su o va trata pe ea, așa va știi ca e normalitatea”

15:55, 21.02.2024 - Cristina Cioran s-a despațit cu mare scandal de tatal fiicei sale, insa in prezent are o relație civilizata cu Alex Dobrescu. Vedeta a fost invitata la podcastul lui Jorge, unde a vorbit și despre cel mai greu moment din viața ei.In anul 2021, Cristina Cioran a devenit mama unei fetițe, care a venit…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?