Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cat costa ca sa vizitezi Cetatea de la Sarmizegetusa Regia

Publicat:

Consilierii judeteni din Hunedoara au aprobat un regulament de vizitare a de la si au stabilit si tarifele de intrare in acest loc, scriu jurnalistii de la .

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aurul dacilor, disparut din Sarmizegetusa Regia. Povestea marilor tezaure cu monede de aur Lysimach VIDEO

23:10, 17.04.2024 - Mai puțin de 40 de monede de aur Lysimach au fost recuperate in ultimii ani de autoritațile romane, din marile tezaure furate din Sarmizegetusa Regia (Hunedoara) in anii ’90. Monedele prețioase de aur, vechi de peste doua milenii, au o poveste aparte.

Ultimii daci, oamenii munților din Sarmizegetusa. Ani in șir au purtat de grija cetaților dacice VIDEO

07:05, 26.03.2024 - Cetațile dacice din Hunedoara au supraviețuit timpului și pentru ca unii localnici din satele de munte s-au dedicat ani in șir ingrijirii lor. Unii au batut la pas distanțe mari pentru a fi la Sarmizegetusa Regia, alții nu s-au desparțit de capitala dacilor pana la varste inaintate

Locul din Romania care a renascut din propria cenusa. Trebuie neaparat sa vizitezi cetatea spectaculoasa de pe malul Dunarii

17:20, 16.03.2024 - Pentru amatorii de locuri speciale, Clisura Dunarii este un spațiu care merita vizitat, atat pe uscat, cat și pe Dunare. Tot aici, autoritațile se lauda cu locul din Romania care a renascut din propria cenusa. Așa ca, trebuie neaparat sa vizitezi cetatea spectaculoasa de pe malul Dunarii.

CETATEA DEVA – PERIPLU ARHEOLOGIC

13:31, 14.03.2024 - Invitat: Ionuț CODREA, arheolog Producție realizata de Hd Mediapress Studio S.R.L. pentru Televiziunea Info Hd Deva The post CETATEA DEVA – PERIPLU ARHEOLOGIC appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Blestemul marii cetați din umbra Sarmizegetusei Regia. Sute de copaci, prabușiți peste Fețele Albe VIDEO

07:06, 07.03.2024 - Cetatea dacica Fețele Albe din Hunedoara se infațișeaza oaspeților sai cu o priveliște dezolanta. Ruinele sale au fost acoperite de numeroși arbori rupți de furtuni, iar o intreaga padure s-a prabușit in jurul așezarii.

Locul infiorator de sub o mare cetate medievala. Aici, condamnații la moarte erau aruncați de pe stanci VIDEO

04:05, 22.02.2024 - O legenda stranie despre Cetatea medievala Deva din Hunedoara spune ca, in trecut, de pe stancile care se inalța la poalele fortareței erau aruncați condamnații la moarte. Locul care ar fi pastrat amintirea osandiților se numește „La sfinți”.

Cat costa sa vizitezi Casa Poporului in 2024. Ce vei primi de acești bani

18:05, 19.02.2024 - La prima vedere, Bucureștiul poate fi greu de cuprins intr-o definiție. Imensa Casa a Poporului atrage cea mai mare atenție, fiind a doua cea mai mare cladire administrativa din lume, dar este departe de ceea ce constituie viața locala de zi cu zi. Daca te plimbi prin cartierele bucureștene, vei afla…

Bijuteria restaurata din Bucovina pe care trebuie sa o vizitezi. Cat costa biletele pentru copii și adulți

12:05, 13.02.2024 - O bijuterie din Bucovina, care a supraviețuit unui secol de glorie și altor trei decenii de ruina, a fost restaurata cu bani europeni. Daca ajungi in aceasta regiune a țarii, trebuie neaparat sa o vizitezi. Prețurile biletelor pentru copii și adulți sunt accesibile tuturor. Foto Bijuteria din Bucovina…


Ce parere ai despre aceasta stire?