Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Castigatorii MIREASA PENTRU FIUL MEU 2015 sunt Elly şi Cristian

Publicat:

Mireasa pentru fiul meu 2015. Momente emotionante la "Mireasa pentru fiul meu"! Elly si Cristian, Cristiana si Marian, Ionela si Teodor s-au casatorit, in aceasta seara, devenind oficial sot si sotie.

Mireasa pentru fiul meu 2015. Cei care au castigat concursul "Mireasa pentru fiul meu", sezonul 4, sunt Elly si Cristian . Elly este cea care a fost desemnata mireasa sezonului 4 al emisiunii. Valoarea marelui premiu este 400.000 de mii de lei, deoarece 100.000 de lei se va imparti intre ceilalti finalisti. Elly si Cristian nu au castigat premiul integral, deoarece fostul concurent a sarit…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Antonia de la Mireasa, sezonul 9, momente grele, la mai bine de o saptamana de cand a fost eliminata: „Zilele acestea au fost dificile”. Iși dorește sa il revada pe Cristian

18:36, 06.05.2024 - Antonia a fost eliminata pe 26 aprilie, iar de atunci, concurenta spune ca nu iși gasește liniștea, știind ca iubitul ei, Cristian Marinescu, a ramas in competiție. Tanara trece prin momente grele in aceasta perioada și așteapta sa se reintalneasca.

Marian Pavel și Dana, iubita lui, vor fi nași pentru Ela și Petrica Nemeș, caștigatorii sezonului 4 Mireasa: „Sa vina nunta!”

17:26, 02.05.2024 - Marian Pavel a anunțat pe rețelele sociale ca el și Dana vor fi nași pentru Ela și Petrica. Cei 4 s-au pozat impreuna și au publicat imaginea in online, fapt care i-a incantat pe fanii Mireasa.

Mireasa – Capriciile Iubirii. De ce s-a intors, de fapt, Ionela in emisiune. Concurenta a varsat multe lacrimi: „Aleg...” / VIDEO

20:00, 29.04.2024 - Ionel a dezvaluit din ce motiv a ales sa se intoarca in emisiune, dupa ce a vorbit cu mama ei. Concurenta nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi. Ce a marturisit tanara in cadrul ediției de astazi de la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Mireasa sezon 9, 29 aprilie 2024. Casa a votat daca Ionela ramane sau nu in competiție. Ce decizie au luat concurenții

16:50, 29.04.2024 - Concurenții din sezonul 9 Mireasa au fost invitați sa raspuda la intrebarea: „Doriți ca Ionela sa ramana in casa Mireasa?”. Votul a avut loc dupa ce fata a plecat din casa vineri și s-a intors dupa 2 ore.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit in lacrimi! Concurenta parasește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO

00:10, 27.04.2024 - Antonia nu a mai putut sa se abțina și a izbucnit in lacrimi atunci cand a aflat ca ea fost eliminata. Concurenta a parasit emisiunea in cadrul ediției de astazi. Momente grele la Mireasa - Capriciile Iubirii!

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Andreea, studenta de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, va fi inmormantata in rochie de mireasa. Cand va fi condusa pe ultimul drum

16:05, 25.03.2024 - Momente cumplite pentru familia Andreei, studenta in varsta de 21 de ani, ucisa de iubit. Parinții au fost astazi sa ridice trupul neinsuflețit al unicului lor copil de la IML, pentru a o inmormanta creștinește in Padeș, județul Gorj.

Doua companii impart contractul de curatenie si intretinere a sediilor si spatiilor administrate de Consiliul Judetean Constanta pentru urmatorii 2 ani!(DOCUMENT)

17:00, 22.03.2024 - Valoarea totala a acordului cadru este de 2.103.186 lei fara TVA Castigatorii celor doua loturi sunt Bla Shine SRL si Cip Avantaj SRL Acordul cadru are o durata de 2 ani Consiliul Judetean Constanta a incheiat un acord cadru cu o durata de 2 ani avand ca obiect "Servicii de curatenie si intretinere…


Ce parere ai despre aceasta stire?